İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yurt Başvurumun Olumsuz Sonuçlanması

Fırat
30 Eylül

Merhaba, İBB yurt başvurusu yaptım. Başvuru sonucum olumsuz oldu üstelik Bitlis'ten geliyorum ve şu an kalacak yerim yok. Ayrıca başvuru sonuçlarının akabinde 1 hafta sonra İBB tarafından tekrar arandım ve Küçükçekmece'de yeni bir yurt açıldığının ve beni tekrardan çağıracaklarını ilettiler. Mağdur olmak istemiyorum doğruluk payı var mı bunun. Bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkür ederim.

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 6 sa 26 dk

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-58537747587 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile https://cozummerkezi.ibb.istanbul/application/query üzerinden başvurunuzu takip edebilirsiniz.

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbulkart Cesa Ücreti

Tarik
1 hafta önce

Oğlum Öğrenci Kartını kaybettiği 2yada3 içinde fark ettim. Geç olsa da 153 çağrı merkezinde iptal talebinde bulundum. Farklı zaman diliminde yeniden kart talebinde başvurusu yaptım, çözüm merkezini aradığımda başkası tarafından kullandığı için iptal edildiğini, ceza uygulanacağını söylediler. Ve bu ...

Buket
29 Nisan

Gaziosmanpaşa 28.04.2023 15:25 kesilen suyu saat 18:59 haber etmenizden dolayı çok büyük mağduriyet yaşadık. Bilgilendirme mesajlarının birkaç saat önceden atılması bu gibi mağduriyetlerin önüne geçecektir. Bundan sonra daha hassas davranacağınızı düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler.

0 Yorum

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şikayetvar üye markasıdır