İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kayıp Kartın Aktivasyon Süreci

Besra
30 Eylül

Kartım kayboldu, kartı devre dışı bıraktım. Kartımı buldum. Nasıl aktif ederim? Bununla lütfen geri dönüş yapın. Beklemedeyim, kartımı buldum, nasıl aktif hale getiririm? Yardımcı olursanız sevinirim. Kolay gelsin ®, iyi günler. Beklemede olacağım, en kısa zamanda görürsünüz.

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 6 sa 27 dk

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-58537703875 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile https://cozummerkezi.ibb.istanbul/application/query üzerinden başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, Başvurunuzla ilgili tarafınıza telefonla süreç hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kırtasiye Yardımı Takibi

Pınar
1 gün önce

Bugün 'İBB'den geldik' dediler. Kırtasiye yardımı başvurusunda bulunmuşsunuz, araştırma yapmaya gelmişler. Sorular sordular. Belediyemizin böyle bir uygulaması var mı acaba? Bir de kırtasiye başvurusu takibini nereden yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

İBB Kart Limit Artışı

Gamze
2 gün önce

Üç çocuğum var, ikisi ilkokula gidiyor, diğeri ise beş aylık. Eşim adına başvuruda bulunduk ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 350 TL'lik market kartı verildi. Durumu iyi olan birçok kişiye nakit yardımı yapılırken, bizim gibi hak kazanmış olanlara yapılmamasını anlamıyorum. Eşim bir aydır...

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi  Askıda Faturam Ödenmiyor!

Eylem
3 gün önce

Askıda faturalarımı bıraktım, ödenmiyor; zor durumdayım. İki çocuğum eğitim görüyor, ben kiracıyım, eşim yok ve 10 ay önce sebepsiz işten çıkarıldım. Ailevi sebeplerden dolayı tekrar çalışamadım. Kiramı bir şekilde yardımlarla hallediyorum ama faturalarımı ödeyemiyorum. Lütfen yardımcı olun, başka ç...

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Para Kuponu İstanbul Büyükşehir Belediye

Meral
4 gün önce

Neredeyse 10 gün oldu. Para kuponu geldi ancak SMS hala gelmedi. Lütfen yardımcı olursanız sevinirim. Ne zaman yapılacak bu yardım? Zaten ihtiyaç sahibiyiz, bir an önce gereğini yapar mısınız? SMS neden gelmedi, hala bekliyorum. Mağdur durumdayım. Zaten en kısa sürede lütfen yardım edin.

0 Yorum

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şikayetvar üye markasıdır