İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Evlilik Desteği Başvurusuyla İlgili Geri Dönüş Yapılmaması

Dilara
29 Eylül

22 Eylül tarihinde "İBB Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı'na yapmış olduğunuz Evlilik Desteği müracaatınız; Belediyemizin Sosyal İşler ve Yardım Esasları Yönetmeliği'nde belirlenen kriterlere göre olumlu değerlendirilmiştir." şeklinde bir SMS geldi. Ancak hala dönüş yapılmadı. Yardımcı olabilir misiniz?

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 6 sa 28 dk

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-58526258760 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile https://cozummerkezi.ibb.istanbul/application/query üzerinden başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, Başvurunuzla ilgili tarafınıza telefonla süreç hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Nakdi Yardim Sosyal Yardim

Tuğba
1 hafta önce

Ben ev hanımıyım 2.sınıfa giden bir oğlum var sosyal güvencem yok kiradayım esim ocakta askere gidecek çocuğumun ihtiyaçlarını kiramızı nasıl karşılayacağız bilmiyorum gelirimizde yok 350 TL İBB kart yardımı alıyorum ama yetersiz kaç kere başvuruda bulundum çocuğum için okulu içinde yardim istiyorum...

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yardım

Yudum
1 hafta önce

İbb sosyal yardım kuponum geldi SMS'te geldi fakat ATM'ye gittiğimde ödenek bulunmadı diyor 153 arıyorum asla yardımcı olmuyorlar aynı şeyleri tekrarlayıp duyuyorlar bankayı arıyorum biz sistemden göremiyoruz diyorlar acil yardımcı olursanız sevinirim.

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yardım

İbb Sosyal Dayanışma Kuponu

Kadir
3 hafta önce

Yardım kuponu geldi. 'Onaylanmış' denmesine rağmen banka hesabımda yardım gözükmüyor. 'Her şey güzel olacak' diyerek bankaya gittim, ancak yine hüsranla karşılaştım. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. İşten çıkarılmış bir birey olarak 5 kişilik aileme bakmakla yükümlüyüm ve yardımınızı bekliyorum...

İBB Yenidoğan Destek Paketi

Aybuke
3 hafta önce

Yenidoğan destek paketi olumsuz değerlendirildi. Sebep olarak hiçbir seçenek sunamadılar. Belediyeden zaten hiçbir hizmet veya destek göremedik. Bir de paketi, canları kime isterlerse onlara veriyorlar. İBB'den bu zamana kadar hiçbir şekilde destek ya da yardım talebinde bulunmadık. İhtiyacımız oldu...

0 Yorum

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şikayetvar üye markasıdır