0Şikayet

• Videolu
  • Fotoğraflı

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hoşgeldin Bebek Çantası

1 gün önce

İBB hoşgeldin bebek çantasına haftalar önce başvurdum. Hala evrak teslim de gözüküyor. Çocuğum büyüyor. Hala dönüş yapılacak yazıyor. Ne zaman geri dönüş yapılacak. Nasıl bir evrak kaç hafta oldu teslim edilemedi. Sonuç bekliyorum. Geri dönüş yaparsanız sevinirim.

İbb Yardım Sedep Sofra Destek

2 gün önce

Sedef Yardıma başvuralı aylar oldu. Belki 6 ay abartısız. Sonunda evime geldiler 2 veya en geç 3 hafta mesaj gelecek dendi fakat 4 hafta oldu hala evrak teslim başvurunuz inceleme aşamasında diyor zaten halk süt 6 yaşına kadar veriliyor. Çocuk 6 olmasına kaldı 7 ay ne zaman kabul olacak ne zaman Yar...

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Geri Dönüş Sağlanması

2 gün önce

Yenidoğan paketine başvuru yaptım 1 aydır evrak teslim aşamasında tarafımızca tarafınıza geri dönüş yapılacak yazılıyor ama hala cevap gelmedi doğuma kısa bir zaman dilimi kaldı geri dönüş yapılmıyor. Kısa sürede dönüş yapılırsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler

İbb Yenidoğan Başvuru Geri Dönüşü Olmadı

2 gün önce

İBB Yenidoğan destek paketi için başvuruda bulundum. Aradan haftalar geçti, hala evrak teslim yazıyor. Nasıl bir evrakmış, bu merak ettim. Ne zaman geri dönüş yapılacak? Hamile iken başvuru yapılabilir diye bilgi aldık. 153'ten çocuk doğup büyüyecek, o zaman mı gelecek?

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Evlilik Desteği Başvuru Sonucu

1 hafta önce

Evlilik desteğine başvurdum ve hala evrak teslimi gösteriyor, ne zaman sonuçlanıyor? Acaba bu destek programı kaç ay sürüyor? İhtiyacımız var ve süreç çok uzun tutuluyor. Bilgi de alamıyoruz. Sürekli evrak teslimi gösteriyor. Bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa bizi de bilgilendirebilir mi?

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Evlilik Desteği Başvuru Sonucu

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sedep Başvuru Süreci

1 hafta önce

Sedep evrak teslim diyor ama mesaj falan gönderilmedi. Bu çok uzun sürüyor. Bunun hemen sonuçlanması için ne yapılabilir. Mesajda cep telefonu ma gelmedi süreç gerçekten çok yavaş işliyor hızlandırılması gerekiyor. Sizden ricam buna kısa sürede çözüm bulmanız

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yenidoğan Destek Paketi

2 hafta önce

Yenidoğan destek paketine başvurdum 1 aydan fazla oldu. Başvuralı ama hala evrak teslim falan yazıyor yani sonuç belli değil doğum yapmama sadece 16 gün kaldı lütfen doğumdan önce verin. İhtiyacım var doğumdan önce lazım ihtiyaçlar veriliyor. Daha önce verilmesi gerekir

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yenidoğan Destek Paketi

2 hafta önce

İbb Yenidoğan desteği paketi başvurusu yaptım hala evrak teslim olarak gözüküyor. Süreler uzun olduğu için olumlu olumsuz tarafınızdan bilgi almak istiyorum. Ne zaman başvuru sonuçlanacak tarafınızdan destek rica ediyorum. Tarafıma kısa sürede yardımcı olursanız çok sevinirim

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yeni Doğan Destek Paketi

2 hafta önce

İBB yeni doğan destek paketine başvuru yaptım. 36 haftalık hamileyim. Neden hala evrak teslim diyorlar? Doğumuma az kaldı, lütfen en kısa zamanda başvurum sonuç verir. Umarım İBB yardımları neden bu kadar uzun sürüyor. Bir başvuru bu kadar uzun sürmemeli.

İBB Evlilik Desteği Başvurusu Hakkında

2 hafta önce

İBB evlilik desteği başvurusu yaptım, 2 aydır hala evrak teslim aşamasında. Düğünü bile yaptık, hala değerlendiriyorlar. Benim gibi bu durumdan mağdur bir sürü insan yorumu okudum. Bence bu konuya bir el atılmalı, herkes mağdur olmuş. Böyle bir dönemde insanların umutlarıyla oynamayın.

İbb Yenidoğan Destek Paketi

2 hafta önce

Yenidoğan destek paketine başvurdum 32. Haftadayım ve başvurma dönüş yapılmadı. Halen durum evrak teslim olarak gözüküyor. Sizden ricam lütfen dönüş yapın. Bebek doğmadan yardımın gelmesi gerekiyor ki ihtiyaçlarımızı karşılayabilelim... Şimdiden teşekkürler

İBB Evlilik Desteği Başvurusu Hakkında Bilgi Almak İstiyorum

2 hafta önce

"Sorunumu dinleyip gerekli açıklamaları yaptığı için ve güzel üslubundan dolayı Semra Hanıma çok teşekkür ediyorum."

İbb' nin evlilik desteğine başvurdum yaklaşık 10 gün öncesinde. Sistemden kontrol ettiğimde evrak teslim aşamasında yazmaktadır. Olumlu veya olumsuz o...

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yenidoğan Destek Paketi Teslim Edilmiyor

3 hafta önce

İbb Yenidoğan destek paketinden yararlanmak istedim gerçekten ihtiyacım vardı. Başvuru yapalı 1 ay oldu fakat hiçbir şekilde sonuç alamadım. Hala evrak teslim olarak görülüyor. Yenidoğan yardımı yapacaksanız zamanında yapmalısınız lütfen bebeğim büyüyor ama hala yardım onaylanmadı ve teslim edilmedi...

İBB Evlilik Desteği Başvurusuna İlgisizlik

3 hafta önce

2 ay önce İbb'nin Evlilik desteğine başvuruda bulundum. Neredeyse başvurduğum ilk günden beri "evrak teslim aşamasında“ diyor. Bu kadar uzun bir süre zarfında en azından olumlu ya da olumsuz bilgilendirme yapılmasını isterdim. Yardımcı olmanız dileğiyle İyi çalışmalar

İbb Sedep Yenidoğan Yardımı

3 hafta önce

Sedep Yenidoğan yardımına başvuru yapalı 1 ay oldu ve bebeğimde 1 aylık oldu sürekli evrak teslim yazıyor daha ne kadar bekleyeceğim bebeğim büyüyor ama ses seda yok. Doğum öncesi başvuru kabul edilmiyor dendi doğumdan sonra başvuru alınıyor dendi. En kısa zamanda çözüme ulaştırılmasını istiyorum.

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yeni Doğan Destek Sorunu!

3 hafta önce

Yenidoğan destek paketine başvurdum. 37 haftalık hamileyim ve gebe destek paketi olarak başvurdum ama evrak teslim ve SMS ile bilgilendirileceği yazıyor ama hala hiçbir şekilde geri dönüş yok. Bu zamana kadar yaptığım hiçbir başvuru onaylanmıyor. Ne olması gerekiyor? Sokakta çadırda mı yaşayalım? Ki...

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yeni Doğan Destek Sorunu!

İBB Evlilik Desteği Şikayet

3 hafta önce

İBB evlilik desteği şikayet. 08.09.2023'te nikahım var, hala başvurumuz sonuçlanmadı. Evrak teslim yazıyor, hiçbir bilgi veren yok. Zaten çok stresliyim, ihtiyaçlı olan günlerdeyim ama zamanında sonuçlanmıyor. Lütfen bilgi verebilir misiniz? En kısa sürede sonuçlanmasını talep ediyorum.

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Evlilik Desteği Sorgulama Hatası

3 hafta önce

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin vermiş olduğu 7 bin tl evlilik yardımı için başvuru yaptım, fakat hemen ardından sorguladığımda aşağıda uygun görülmediğini ve askıda olduğu cevabını aldım. Sistem iki dakika içerisinde neyi uygun görmeyerek reddediyor ve neden askıda bekletmektedir. Başvurunuz de...

Marka Profili

Şikayetvar üye markasıdır İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi 10+ yıldır Şikayetvar üye markasıdır.info