Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Tucson Isı Sensörü

27 Şubat 2023 21:49

2020 yılında satın aldığım Hyundai Tucson dizel aracımı 3 yıldır kullanmaktayım. Bütün bakımlarını yetkili servislere yaptırdım. Aracım ilk senesinden itibaren üçüncü kez aynı arızayı verdi. Aracı kullandığım sırada önce bir vuruntu oluşup aracın çekişi değişiyor daha sonra aracı durdurup çalıştırdığımda ise çekişi düzeliyor. Bir iki hafta sonra ise sensör arızası veriyor. Yetkili serviste bilgisayardan bakarak pm sensör arızası olduğunu belirterek garantiden değiştiriyorlar. İki farklı serviste de en sonuncusu iki ay önce olmak üzere aynı sensör değişimini ikinci kez yaptılar, ancak geçen hafta aynı sorunu tekrar yaşadım. Muhtemelen yakın zamanda araç tekrar aynı arıza ışığını yakacak. Aynı sorunları düzenli yaşadığım için, araçtaki sorunun sensörden değil başka bir sorundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Benzer şikayetleri olan başka kullanıcılar olduğunu da sitenizde gördüm. Hyundai yetkililerinin yaşadığımız teknik soruna bir kaza ya da daha büyük bir arıza yaşamadan çözüm üretmelerini siteniz aracılığı ile talep ediyorum.

28 Şubat 2023 08:01 (Şikayetten 10 saat sonra)

Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

13 Ağustos 16:50
Hyundai Tucson'da Kronik Partikül Filtresi Sorunu Ve Yetersiz Garanti Hizmeti
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Hyundai Tucson'da Cam Modunda Çalışmayan Klima Sorunu Çözülmüyor!

23 Ekim 14:59

2016 Tucson 4x4 Bef Arızası Ve Çalıştırma Sorunu

20 Haziran 19:06
Ümit sonuçtan hiç memnun değil

23 Temmuz 17:55
Tüm Tucson Şikayetlerini Gör