12 Haziran 2013

Hür Sigorta Yol Yardım!

04.05.2013 tarihinde 38 lz **plakalı aracımın trafik sigortası bittiği için net üzerinden trafik şirketlerinden fiyat araştırması bana uygun olan Hür Sigortası ile çalışmaya karar verdim. 04.05.2013 tarihinde gün içinde Hür Sigortanın müşteri hizmetleri ile görüştüğüm özellikle yol yardımı hizmetiniz var mı diye sorduğumda bana yol yardımı var diye müşteri temsilcisi yanıt verdi.

O günkü ses kayıtlarında bu sorduğum sorunun cevabı açık ve net şekilde belli olmaktadır. 04.05.2013 tarihinde yol yardımı temin ettiği için trafik sigortamı yenilettim.aracım bugün 11.06.2013 tarihinde saat 19.00 sularında arıza yaptı ve ben Hür Sigortayı aradığımda çekici için ücret talep etti.

Fatih İ. 327 Okunma

Cevaplar

  • Hür Sigorta Müşteri Temsilcisi21 Haziran 2013

    Sayın İlgili, Görüşme kaydı incelenmiş olup, bu yılki poliçenizde yol yardım olmadığı ile ilgili tarafınıza bilgi verildiği tespit edilmiştir. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, HÜR SİGORTA A.Ş. Müşteri Hizmetleri Departmanı Sayın Müşterilerimiz, Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili her türlü öneri, soru, şikayet ve talebinizi www.hursigorta.com.tr internet sitemize, sikayet@hursigorta.com.tr e-mail adresimize veya 212 232 2 232 no’lu telefondan Müşteri İlişkileri Birimimize iletebilirsiniz

  • Fatih İ.12 Haziran 2013

    Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Benim burda anlatmak istediğim konu yol yardımın olmadığı halde yol yardımımız var demeniz ve ben buna göre sizinle çalışmak istemem.Siz bana 04.05.2013 tarihinde gün içinde sigortam net müşteri temsilcisinin verdiği yanıta göre yol yardımınız olduğu ve sınırsız olarak yararlanabileceğim ses kayıtlarında bulunmaktadır.Şayet ben sigortam netle ilgili bi durumsa yanlış bilgi verildiği ise bana ben sigortam net ile ilgili şikayetimi dile getireyim.Saygılarımla. İyi çalışmalar...

  • Hür Sigorta Müşteri Temsilcisi12 Haziran 2013

    Sayın İlbey, 04.05.2012-2013 Vadeli poliçenizde yol yardım teminatı bulunmakta olup, 04.05.2013-2014 vade poliçenizde bulunmamaktadır. Yeni poliçenizde teminat olmadığından dolayı çekici hizmeti verilmemiştir. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, HÜR SİGORTA A.Ş. Müşteri Hizmetleri Departmanı Sayın Müşterilerimiz, Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili her türlü öneri, soru, şikayet ve talebinizi www.hursigorta.com.tr internet sitemize, sikayet@hursigorta.com.tr e-mail adresimize veya 212 232 2 232 no’lu telefondan Müşteri İlişkileri Birimimize iletebilirsiniz

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön