Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Huawei Kendi Kendine Fabrika Ayarına Dönmüş Telefon

Gizem
24 Temmuz 2023 17:41

Huawei telefonum kendi kendine fabrika ayarlarına döndü. Telefon bunu yaparken elimde bile değildi. Firmanın dediğine göre otomatik güncelleme esnasında veri kesintisi nedeniyle kendi kendine fabrika ayarlarına dönmüş. Tek söyledikleri 'verilerinizi buluta aktarsaydınız.' Böyle bir saçmalık olamaz. Madem halihazırda böyle bir saçmalığın yaşadığından haberdarsınız o zaman neden bir önlem alınmıyor? Geçti bitti geçmiş olsun demek nedir kardeşim. Ufak bir veri kesintisine silecekse her şeyi ohooo nerede kaldı müşteri verilerini korumak madem çözüm sunamıyorsunuz o zaman kendinizi geliştirin. Buluta atsaydınız deyip müşteriye suç atarak hiçbir şey düzelmiyor. Kusura bakmayın. Bu alanda eksikseniz buyurun gelin ben fikir vereyim kullanıcılarınıza nasıl yaklaşmanız gerekeceği konusunda. Kötü müşteri hizmetleri. Kaliteli marka imajınız yerle bir gözümde. Ne şanssızlıktır ki bilgisayara yedekleyeceğim zamana denk gelmesi. Manevi değeri olan birçok fotoğraf videoyu geçtim geri getirmem gereken pek çok dosya var. Her ne hikmetse hiçbir programlarda getiremiyorum bomboş bir telefon.

Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Deniz

19 Mart 2024 16:41

14 Mart 2024 15:09

Ayça
23 Ekim 2023 22:28
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
22 Eylül 2024 15:09