Huawei Doğrulama Kodu Yapboz Sorunu

Melike
Melike
21 Haziran 2023 22:368.330

Huawei GT3 Pro telefon ile eşleştirme yapmak için Huawei Health uygulamasını kurdum ancak ne yaparsanız yapın kod al aşamasında yapboz doğru çalışmadığı için kod alamıyorsunuz. Çok basit bir şey için Çağrı Merkezini aradım 444 79 88 numarasından. Oraya da ulaşmak zaten başlı başına bir sorun. Sonunda biri açtı ancak sanki bu sorun sadece bende varmışçasına üst birimime aktaracağım en kısa sürede dönecekler dedi ama daha cihazı sıfır aldım ve daha ilk dakikada bu sorunu yaşamak inanılmaz can sıkıcı. Çözüm bekliyorum. Şikayetleri okuyunca gördüm ki aynı sorunu yaşayan onlarca kişi var. Dünya para verip böylesi saçma bir şey yüzünden zaman kaybetmek çok üzücü. Derhal dönüş bekliyorum." Aynı sorunu yaşıyorum

Yorumlar(9)

Murat
Murat
4 Kasım 2024 15:18

Yıl 2024 sorun hala aynı. Bilgisayarda web tarayıcı üzerinden deniyorum doğru sıralamada defalarca tıklasanız bile başarısız, lütfen tekrar deneyin yazıyor. Sesli doğrulamayı deniyorum ama rakamları doğru yazsanızda yine başarısız yazıyor. Telefondan deniyorum hiçbir şey çıkmıyor ama ne emaile ne telefona kod geliyor. Daha üye olmada bu kadar sorun yaşanıyorsa, satın aldığımızda bizi ne bekleyecek diye düşünmeden edemiyorum.

Tuğba
Tuğba
12 Şubat 2024 18:34

Merhaba, sorun çözüldü mü? Bende aynı sorunu yaşıyorum ne yaparsam yapayım yapboz doğru olmuyor

Emrah
Emrah
17 Ağustos 2023 17:48

Üyeliğinizi önce PC den tarayıcıdan yapın daha sonra mobil uygulamadan giriş yapın direk mobilden olmuyor üyelik işleminden sonra mobilden giriş yaparsınız hanımefendi Huawei'yi beklerseniz çok beklersiniz ben öyle yaptım bilginize

Sedat
Sedat
10 Temmuz 2023 21:12

Yeni aldığım watch Gt 3 de yapboz doğrulama hatası alıyorum. Bu problemi sizlerde yaşamışsınız nasıl düzeldi yardımcı olur musunuz?

Emre
Emre
9 Temmuz 2023 22:28

Arkadaşlar ben de aynı sorunla karşılaştım epey inat edip denedikten sonra üye olmayı bir de web sitesi üzerinden deneyeyim ve sonra uygulamaya üye bilgilerimle giriş yapayım dedim ve oldu siz de deneyin. Sanırım yapboz sorunu uygulamadaki bir yazılım hatasından kaynaklanıyor ama site üzerinde böyle bir sorun yok umarım sizde de hallolur.

Ceren
Ceren
6 Temmuz 2023 23:34

Sorun çözüldü mü bende aynı sorunu yaşıyorum

Kenan
Kenan
26 Haziran 2023 23:53

Aynı şikayet bende de oldu yeni açtım kutuyu yapboz da hata verdi ne yapsam olmuyor. Senin sorunun çözüldü mü

Huawei GT3 Pro Kod Alma Sorunu!

Cemal

Huawei Doğrulama İşlemi Hata Veriyor

Gizem
Gizem
19 Ocak 2024 14:345.985

Açıklamalarda belirtildiği üzere, Huawei GT3 model saati eşleştirmek amacıyla Huawei sağlık uygulamasını iPhone 11 model...

2 Yorum

Tümünü Gör
Huawei Watch Fit 4 Pro Adım Sayar Hatası!

Huawei Watch Fit 4Pro Adım Sayar Hatası!

Sefa
Huawei Saat Pişmanlıktır, ( Huawei Gt3 Pro)

Huawei SaatPişmanlıktır, ( Huawei Gt3 Pro)

Ömer
Huawei Gt3 Pro Arızalı Ürün

Huawei Gt3 ProArızalı Ürün

Hasan
Huawei Şarj Sorunu Var!

Huawei Şarj SorunuVar!

Musa
Huawei Nabız Ölçüm Ve Acil Durum Modu Sorunu!

Huawei Nabız Ölçüm VeAcil Durum Modu Sorunu!

Huawei Ekranın Saat 12 Kısmında Beyazlık Oluştu, Dokunmatik Çalışmıyor!

Huawei Ekranın Saat12 Kısmında Beyazlık Oluştu, Dokunmatik Çalışmıyor!

Yağız

Öne ÇıkanKonular