12 Ocak 2018
#10012733

HSBC Bank Beni Hesabımı Kapattıktan 8 Ay Sonra 88 TL İçin Borçlu Olarak Avukata Vermiş!

13.06.2017 tarihinde HSBC Bank Pendik şubesinde hesabımı tüm borçlarımı ödeyerek kapattım, kapatma dilekçesini imzaladım verdim, kapatma formu verdiler hala bendedir,8 ay sonra bana 110 y TL borç çıkarıp avukatlık olduğum ve yasal takibe alındığım, bilgisi yeğenim tarafından iletildi, telefonuma ulaşamamışlar, çünkü hattımı güvenlik nedeniyle kapatmıştım, bankaya da güncelleme yapmadım çünkü hesabımı kapatmıştım, fakat telefonu kapatmadan önce bana hesabın kapandığına dair mesaj gönderdiler. Bankayı genel müdürlüğü aradım 82**8 referans numaralı şikayet takip formu oluşturdular, görevliler diyor ki önce parayı öde sonra haklı bulunursan geri alırsın. Banka avukatını aradım beklemesini rica ettim tamam dedi, bankadan dileğim; tamamen benim dışımda gelişen fakat sonucunda benim mağdur olduğum bu olayı en kısa sürede çözmeleridir. Yoksa kredi kullandığımda aldıkları dosya masrafı 250 TL'yi versinler.

Mustafa Mustafa 1.147 Okunma
Yorum Yap

Cevaplar

  • Mustafa31 Ocak 2018

    13,06.2017 tarihin de Pendik şubenizden tuzlada ki şubenizi kapattığınız için, şafa mahallesindeki tuzlada ki ATM, leri kaldırdığınız için hesabımı kapattım. Güncel ne kadar borcum varsa söyleyin ödeyeyim dedim, dilekçemi aldılar, kapanış yapıldı, bana ekstre gönderilmedi mesaj göndermiş, ben mesaja bakmam, aramış ulaşamamış, çünkü hattımı değiştirdim di, ama 8 ay sonra avukat aracılığı ile akrabalarımı, kardeşimi arayıp bankaya borcum olduğunu yoksa yasal işlem yapılacağını söylemişler, şok oldum, borç miktarı 40 TL, katma ile 110 TL, tabi bu siteden itiraz ettim, kendilerini aradım, sicilimi 40 TL, için hemse benim dahlim dışında geliştiği bariz bir olay için mi bozduklarını sordum, evet dediler,1 TL bile olsa yapar mısınız dedim evet dedi, sanki robot sanki benden hiç gelir almamış, insaf yok, kurallar var katı. Acımasız, duygusuz sadece kazanca dayalı kurallar. "güven kaybetmektense para kaybet"iyidir

  • HSBC Temsilcisi24 Ocak 2018

    İyi çalışmalar, Müşterimizin sitenize iletmiş olduğu mesajına yönelik gerekli incelemeler tamamlanmış olup, kendisi ile görüşülerek konu hakkında gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz. Değerli müşterilerimiz; Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet ve önerilerinizi www.hsbc.com.tr internet sitemizden veya 0850 211 0 111 HSBC Telefon Bankacılığı hizmetimizi arayarak iletebilirsiniz. Saygılarımızla. HSBC BANK A.Ş. MÜŞTERİ İLETİŞİM

  • Mustafa23 Ocak 2018

    Sayın yetkili öncelikle ilk günden beri beni aradınız, ilgilendiniz, teşekkür ederim, avukatlık firması bana iyi davrandı sağ olsun, fakat aslı 40 y TL olan haberim olamayan bir borç yüzünden, beni merkez bankasına kadar bildirmenizi kredi çekemez hale getirmenizi ölene kadar unutmayacağım, bankacılık böyle olurmuş iyi öğrettiniz, ben borcumu faizi ile yinede ödedim, silmek için yardımcı olun diyorum, memurunuz yardımcı olamam diyor, gerekli mercilere şikayet edebilirsin diyor, zannımca 40 TL, yi bahane edib beni şikayet ettiniz, sizden ayrılmamı cezalandırdınız, eğer öyleyse ki öyle; ben kapanış istediğim halde meblağ kalmış Tabi ki hakkımı her mercide arayacağım. buradan beni okuyanlara derim ki; sakın hesabı kapatma dilekçesi vermenize kapattık demelerine inanmayın yazılı kapanış, yani borcu yoktur kağıdı alın.

  • Mustafa22 Ocak 2018

    Sayın yetkililer, benim kredi puanım 1800 idi, hiçbir kimsa 40 TL için böyle bir puanını sıfırlamaz, demek ki haberim yoktu, öyle olsa cezasıyla duyar duymaz 110 TL, yi ödemezdim, bu işi çözmezseniz, bu kıyağınızı ölene dek unutmayacağım, not anlattığım herkes beni haklı buluyor.

  • Mustafa21 Ocak 2018

    Bugün itibari ile aslı 40 TL olan borcu yasal faizi ile Pendik şubenize 110 TL, olarak ödedim, dekontunu avukatlık firmanıza gönderildi, şimdi sizden ricam en kısa sürede sicilimi temizlemek için bana yardımcı olmanızdır.

  • Mustafa21 Ocak 2018

    Kendi kusurum olmamasına rağmen 40 TL, lik bakiye yüzünden mağdur oldum, kredi kuruluşlarına hakkımda olumsuz beyan vermeniz sonucu kredi çekemeyecek duruma getirdiniz, borcumu ödedim, helen devam eden bu cezai durumu kaldırmanızı talep ediyorum.

  • Mustafa17 Ocak 2018

    Bugün itibari ile aslı 40 TL olan borcu yasal faizi ile Pendik şubenize 110 TL, olarak ödedim, dekontunu avukatlık firmanıza gönderildi, şimdi sizden ricam en kısa sürede sicilimi temizlemek için bana yardımcı olmanızdır.

  • HSBC Temsilcisi12 Ocak 2018

    İyi çalışmalar, Müşterimizin sitenize iletmiş olduğu mesaj Bankamıza ulaşmış olup, en kısa süre içerisinde kendisi ile iletişime geçilecektir. Saygılarımızla, HSBC BANK A.Ş. Müşteri İletişim

Ziyaretçi Yorumları