23 Şubat 2013

HS Group Hizmetinden Yararlanamıyorum!

Eğer sikayetvar. com'u daha önce okusaydım kesinlikle HS Group diye bir firmanın h harfini duyduğum zaman telefonu kapatırdım. Vaadettikleri şeyler 4441920 aradığınızda görünmüyor. müşteri temsilcileri ile görüştüğünüzde eksik olarak yerine getiriyorlar.

Bana 600 liralık kuru temizleme hizmetini istediğim zaman kullanacağımı söylemişlerdi. Şimdi ise 300 lira olarak verdiler ve aylık 25 lirayı geçmeden 12 ay boyunca. daha çok şey yazacağım ama karakter sayısı azmış yer kalmıyor. ben HS Groupu en kısa zamanda mahkemeye vermeye kararlıyım.

Serkan 130 Okunma

Cevaplar

  • Serkan 22 Ekim 2013

    Ayı bile düstüğü kuyuya bir defa düşermiş. HS Group mu aman ha ben almayayım. Alanada geçmiş olsun. Allah kurtarsın benim az kaldı kurtuluyorum insallah

  • Serkan 25 Mart 2013

    erkut bey uyarınız için teşekkür ederim.gerekli işlemleri yapacağım tekrar teşekkürler

  • Serkan 05 Mart 2013

    Bugün 05 Mart 2013. Şikayetimin üzerinden 10 gün geçti ve hala Kazım Anıl bey beni ARAMADI. İşte HS Group stratejisi. Ve yine utandırmadıkları için teşekkür ederim. Ürün satıncaya kadar herşey mübah. Gerisi hikaye. Teşekkürler HS Group tekrar tekrar beni yanıltmadığın için. Sizlerden ürün alacakların ve alanların (benim gibi) Allah yardımcısı olsun. Bana ürün satıp vaadlerde bulunan ve arkasında durmayan Kazım Anıl Bey'e ve Hs Group firmasına hakkımı helal etmiyorum.

  • Serkan 25 Şubat 2013

    hadi bakalım görücez. beni utandırın hs group olarak

  • HS Group Temsilcisi25 Şubat 2013

    Müşteri ile şikayetine konu hususlar ve çözüm yolları hakkında görüşme sağlanmıştır, sorun çözüm aşamasındadır.

  • Serkan 25 Şubat 2013

    evet beni aradılar. ama memnuniyet sağlanmadı. Bana bu olayı yaşatan Kazım Anıl bey'e beni aratacaklarını söylediler. Cumartesi günü beni aradılar bugün pazartesi 25 şubat 2013 ve kazım bey hala beni arayacak. :) umarım arar.

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön

Giriş Yap