Korona sürecinden önce tadilat, değişim ya da iade amacıyla bıraktığım ayakkabılarım 8 ay sonunda hala müşterihatası olarak dönüş yapılıyor.
Mağazaya ayakkabıyı götürdüğümde kesinlikle müşteri hatası olmadığı tadilat olmasa bile kesinlikle iade ya da değişim olacağı tarafıma bildirilmişti buna rağmen fabrikaya her şikayet bildirimimde olumsuz dönüş alıyorum.
Hotiç mağazasından son derece şikayetçiyim, gerek ürünkalitesi gerekse müşteriye olan özveri anlamında oldukça kötü ve satış sonrası hizmet konusunda zayıf bir çalışma görüyorum.
Korona sürecinden önce tadilat, değişim ya da iade amacıyla bıraktığım ayakkabılarım 8 ay sonunda hala müşteri hatası olarak dönüş yapılıyor.
Hotiç mağazasından son derece şikayetçiyim, gerek ürün kalitesi gerekse müşteriye olan özveri anlamında oldukça kötü ve satış sonrası hizmet konusunda zayıf bir çalışma görüyorum.