Hospitadent Çamlıca'da hiçbir enfeksiyon olmayan dişime kanal tedavisi için başvurdum. 3 hekim'den 2'si dişimin kurtarılabileceğini söylemesine rağmen işlemi yapan Dr. ısrarla çekilip implant yapılmasını istedi. Kabul etmedim akabinde kanal tedavisi sırasında dişimde iğne kırıldı ve 6. hekimin muayenesi sonucunda çıkaramayacaklarını ve dişimi kaybettiğimi söylediler! Kırılan iğne halen dişimde. Pendik ve Çamlıca şubesi yapılan işlemi düzeltemedikleri gibi sundukları çözüm dişimi çekip yerine indirimli protez yapmak!