Hopi Üyeliği Rızam Olmadan

Bahab
Bahab
Benim bilgim dışında benim onay vermememe rağmen adıma üyelik açılmış önce onay kodu geldi. Sonra üyelik başlamıştır diye mesaj geldi. Nasıl olur böyl...
Hiçbir şekilde üyelik oluşturmadığım ve herhangi bir başvuruda bulunmadığım halde iki seferdir üye olmuş görünüyorum ve sürekli olarak mesaj alıyorum bilgim dışında nasıl üyelik oluşturuluyor anlamış değilim lütfen üyelik iptalini gerçekleştirin birinci sefer iptal ettim tekrar aynısı oldu
Hopi'ye üye değilim nereden numaramı bulup SMS atıyorsunuz her gün. Üstelik tek ben de değilim birçok kişiye aynısını yapmışsınız. Tacize girer bu. Ya iptal edin mesaj atmayı ya da şikayet ederim sizi. Olmayan üyeliğim iptal edilsin zahmet olmazsa eğer.
Benim bilgim dışında benim onay vermememe rağmen adıma üyelik açılmış önce onay kodu geldi. Sonra uyelikbaslamistir diye mesaj geldi. Benim böyle bir talebim olmadan nasıl üyelik olabiliyor. Telefondan başkası yaptı desem kimse kullanmaz benden başka üyeliğim iptal edilsin lütfen