Hopi ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Fahri sonuçtan hiç memnun değil

Hopi Üye Olmadığım Halde SMS Alıyorum

Fahri
Fahri 09 Ağustos 2022 11:32

Hopi'ye üye değilim nereden numaramı bulup SMS atıyorsunuz her gün. Üstelik tek ben de değilim birçok kişiye aynısını yapmışsınız. Tacize girer bu. Ya iptal edin mesaj atmayı ya da şikayet ederim sizi. Olmayan üyeliğim iptal edilsin zahmet olmazsa eğer.

Hopi Logo
Hopi09 Ağustos 2022 13:50
Hopi Logo
Hopi23 Ağustos 2022 14:48

2 hafta önce

Hopi Habersiz Üyelik Yapılması

Bugün yani 18 Mayıs 2023 saat 12:35'te Hopi üyeliğiniz gerçekleşmiş ve tarafınıza ticari elektronik ileti gönderilmesine dair onayınız alınmıştır diye mesaj geldi. Babamın böyle bir üyeliği yok, olmadı haberi bile yok. İptal edilmesini rica ederim.

25 Ağustos 2022

Hopi Tanımadığım Biri Telefon Numaram İle Üye Olmuş

• profile
1 Destekçi
31 Ekim 2022

Hopi Paracıklarım Nerede?

18 Ekim 2022 'de Hopi pay'e katıldım ve 75 Paracık kazandım. 14.10.2022 de de Hopi 100 Paracık hediye etmişti. 18 Ekim 2022 de 75 Paracık 300 TL değerinde harca (175 Paracık 700 TL değerinde indirim yapıyordu) kampanyasıyla 2200 liralık ayakkabıyı 1500 liraya almaya karar verdim. Ama gelin görün ki ...