Honda Periyodik Bakım Fahiş Fiyat
Ne aradılar ne de buradan cevap yazdılar çünkü yanlış yaptıklarını biliyorlar. Yanlışı bile bile de yapıp bizleri garanti bozulur tehdidi ile fazladan para alıyorlar. Bu tehditle vatandaştan fazladan para almak buna yöneticilerimizin dur demesi gerekir. Aynı şey Avrupa da da yapabiliyorlar mı garantili araçlara 1400 TL garantisi bitmiş araçlara 690 TL. Yapamazlar ne olur ülkemde de yapamasınlar buradan devlet’ime de sesleniyorum bizi kandıranlarda bizi kurtarın. Arabanın yağını başka yerde değiştiğimde niye garanti bozulsun yağın özelliklerini yazsınlar aynı yağı dışarıdan da değişebilelim bu yanıltmaca da son bulsun
Bugün aracıma periyodik bakım İçin Honda’ya gittiğimde müşteri yetkilisinin masasında bir broşür gördüm benim aracıma yapılacak şeylerin aynısı 2011 modelden daha eski araçlar İçin 690 TL biz garanti bozulmasın diye mecbur gelmemiz gerekiyormuş aracım 2020 model bana da 1400 TL vermem gerektiğini eğer bu bakımları serviste yaptırmaz isem garantimin bozulacağı ile tehdit edip fiyatın bundan aşağı olamayacağını söylediler. Sanayide özel bir servise gittim burda yazanların hepsini 300 TL'ye yaparım dedi yani açıktan bizi zorlayarak aldıkları fahiş parayı almalarına kim dur diyecek.