Honda Kusurlu Araç Garantili

Abdullah
09 Ağustos 2023 16:38

Kullanmakta olduğum şahsıma ait Abdullah b** adına ruhsatlı 2021 Model 38 *** 871 Plakalı Honda Civic Eco Elegance Aracımla şehirler arası yolculuk esnasında şanzıman arızası sonucu mağdur oldum. Araç 17.06.2023 tarihinde Ankara Efe Honda yetkili servise çekildi. 26.06.2023 tarihinde şanzıman arızasının tamamen değişerek garanti dahilinde yapıldığı bilgisi ile aracı teslim aldım. 1- Araçtan çıkan şanzıman tarafıma gösterilmedi 2- Şanzıman tamamen değiştirildi bilgisi var eski şanzıman akıbeti nedir? 3- Değişim fotoğraf ya da video görüntü var mı varsa tarafıma gösterilmedi bilgi verilmedi. 4- Kusurlu olan Honda aracımı satışını düşündüğümde alıcı taraflar (şanzıman değişimi) nedeniyle değerinin çok altında teklif veriyorlar. Değer kaybımın giderilmesini talep ediyorum.

Ayrıca bu dönemde serviste iznim olmadan bu şanzıman değişiminin bilgisinin ikinci kişilere verilmemesini talep ediyorum. Honda güvencesi ile aldığım aracımda büyük güven kaybı yaşadım. Mevcut aracımın mümkünse değişimini rica ediyorum.

profile profile

Hakan

Araç şanzmanı arızası sıfırlandıysa şirket eskiyi gösteremek zorunda değil ki değişmiş araç çok daha iyi olur sorunlu şanzman alınacağına nasılsa 150 bin civarında geberecek bir şanzman almamayı yeni değişmiş olanını almayı tercih ederim ki garantiden değiştiyse çok daha fala para vermeliler çünkü bugün şanzman arızası 120 bin civarına giderilebiliyor

Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamında Değiştirilen Şanzıman Tekrar Arızalandı, Servis Sorumluluktan Kaçıyor!

Muhammed
12 Haziran 12:47

İsmail
13 Haziran 2023 21:56
Fulya sonuçtan çok memnun

Honda Arıza Tespiti Ücret İsteme

Fulya
15 Temmuz 2023 11:55
"Teşekkürler ilginiz ve alakanız için. Akcanlar Honda İbrahim beye ve ekibine yardımcı olma gayreti içinde oldukları için teşekkür ederim. Çözüm odaklı anlayış içerisinde yardımcı olmaya çalıştılar. Tekrar teşekkürler"