Homm Bitkisel Ürünler Halımı Yaktı

06 Ocak

Homm Bitkisel oxi halımı yaktı. Leke çıkarması için oxi su ile sildim halıma baktığımda halımı yanmış olarak gördüm şimdi bu halı 2000 TL'den aşağı değil yenisini nasıl alacağım ufak lekesi için halım çöp oldu. Aşırı mağdurum lütfen yardımcı olun rica ediyorum bari.

Homm Bitkisel Ürünler Halımı Yaktı
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.

Homm Bitkisel Ürünler Homm Natural Ürünü Yüzümde Lekelenme Yaptı

13 Ağustos

Merhaba Homm Natural Hyaluranic Asid serumu cildimi mahvetti. 5-6 tane kullandım ve yüzümde geçmeyen lekeler oluştu. Ürün iadesi ve markadan açıklama bekliyorum. Ürünü Trendyol'dan satın almıştım. Keşke almasaydım. Başıma bir sürü iş açıldı. Ürün aynı zamanda yüzümü tahriş de etti.

Homm Bitkisel Ürünler Serum Sorunu

19 Mart

Homm Bitkisel collagen night serumu Homm Bitkisel ekibi isteği üzerine aldım yüzümü mahvetti hepsi tahriş oldu çok mağdur oldum yüzümdeki lekeler geçmiyor ikinci kullanımda bu hale geldi. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

Homm Bitkisel Ürünler Oxi Power Değişimi

26 Kasım 2022

Oxi power içerik mi değişti ilk üyeliğimde almıştım çok memnundum ama sonra ambalajda içerikte değişmiş sanırım. Memnun kalmadım leke çıkarmıyor aksi takdirde parçalıyor kullanım hatası değil bence ürün değişmiş üyeliğime giriş yapamıyorum saçma bir durum oldu

1 Yorum

Yasemin

Oxi power mi bunu yaptı.? Kullanım hatası vardır. El Dokuma halısında kullanıldı zarar vermedi. Antibakteritel halı, makine dokuması, yün halılarda dahi hiçbir zararı olmadı. Sizin halinizda olması ilginç geldi. Kaynar suya bir miktar koyup karıştırın ister sprey ile sıkıp silin ister bezi sık sil. Bir şey yapmaz.

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.