Hometech Tablet Servis Sorunu
Ürün iade alındı. Teşekkürler
Ürün iade alındı. Teşekkürler
Hometech alfa 10bt business 128 GB 10.4'' tablet aldık fakat ne internette ne piyasada ekran kırılmaz koruyucu yok firmanın kendisini aradım bizde de yok maalesef dediler. Kırılmaz cam koruyucuda yok normal kılıfta yok hiçbir aksesuarı yok firma (bizde de yok) dışında çözüm üretmiyorlar.
Hometech Alfa 7LM tabletimde şarj sorunu yaşıyorum. %60 şarj gösteriyor ancak bir anda kapanıyor ya da %5'e düşüyor ve hemen kapanıyor. Tabletimi Turkcell Superonline'dan aldım. Tüm şarj ettikten sonra sadece 30 dakika kullanabiliyorum. Lütfen ilgili mercilerin konuyla ilgilenmesini talep ediyorum.
01.03.2023 tarihinde Hometech alfa 10 TB tableti teknik servise gönderdim. 757718 referans numarası verdiler ve hemen ödeme yaptım. Benim de paramı peşin aldılar. Teknik servis web sitesi sisteminde ödemenin alındığı ancak sıraya konduğu bilgisi yazıyordu. Birkaç hafta boyunca aynı yazı sistemde sab...
Yaklaşık 10 gün önce Diyarbakır Turkcell Superonline evime internet bağlanması için müracaat ettim. Çocukların eğitimi için Turkcell'den almış olduğum Hometech Alfa 7 lm marka tablet gerçekten çok çok kötü. Şarjı 100/100 iken yarım saatte hemen bitiyor.
Hometech Alfa 10TB tabletimin şarj soketi ikinci seferdir arıza yaptığı için servise gönderdim maalesef geçen sene gönderip tamiri tereddütsüz yapılan tabletim bu sefer kullanıcı hatası bahane edilerek 175 TL ücreti karşılığında yapılacağının mesajını almış bulunmaktayım. Referans No:760304 Hometech...
Bim'den annem için aldığımız Hometech Alfa 8 sm tablet 3 ay sürmedi, şarj hızlı tükenme sorunu başladı. Yorumları okuduk genel olarak hızlı bitiyor yazıyordu. Fakat 5. Aya girmeden şarj olsa dahi 5 dakika'dan fazla kullanamaz oldu. Servise gönderelim dedik deprem oldu kargoları meşgul etmeyin denildi.
Geçen hafta gönderdik garantiye girmiyor 800 kusur ücret talep ettiler. Aradım sebep olarak Elle müdahale var denildi. Bir ürünün garanti süresi devam ettiğini bildiğimiz için ürüne dokunmadan gönderdik. Geri gönderim oluşturduk bu defada kargo parası talep ediyorlar. Hometech ürünü satarken gayet olumlu iken servis gerekince niye böyle oluyor.
Ürünümün tamiratının hak ettiği şekilde garanti kapsamında yapılmasını istiyorum. Elle müdahale etsem zahmete girip niye göndereyim. Servisten tamir edilip çıksa dahi 1 yılı dolmayan ürünün zaten performansı düşecek.