Hometech Sistem Kart Arızası

Güray
23 Şubat 2023 09:51

Hometech tablet ürünümü 1.000 TL 3 ay önce aldım, kullanılmadığı zaman diliminde içinde bir yanma oluşmuş ve bu yanma arka kapaktan görülecek şekilde belli olmaktaydı, servisine gönderdim aldığım firma zerinden verilen cevap 756244 ref. No ürününüz garanti dışı diye mesaj göndermişler.

Telefon ile görüştüğümde sistem kartında bir problem olduğu ve değişmesi gerektiği ayrıcı arka kapağın değişeceği söylendi ve tamir bedeli olarak 970 TL istendi böyle bir olayda şaştım kaldım kesinlikle Hometech marka ürün alınmayacağının kanıtıdır.

Yasal olarak Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağımı kendilerine ilettim, telefonu kapattıktan sonra ürünümü aynı şekilde bana göndereceklerini, hatta kargo bedelini de benim ödeyeceğim mesajı geldi. Böyle bir müşteri olamaz böyle bir şirket anlayışı olamaz. Sistem kartını ben ellemedim, kullandığım kablo onlara ait ve adaptör istenilen, özelliklerde 3 ay bir şey olmayan, sistem kartında olduğunu söyleyip, kenara çekilmesi bu şirket utanç duyması gerektiğini düşünüyorum. Ama müşteri hizmetleri gayet normal karşıladı. Çünkü sürekli aynı şeyleri yaşadıklarının kanıtı.