Hızlıbahis Yanılttı

Hızlıbahis sitesine para yatırdım ve hoşgeldin bonusunu alarak oynamaya başladım. İlk olarak bonus bakiyesiyle oynayıp sıfırlandım. Daha sonra ana bakiyemden oynadım ve kazandım. Belli bir miktara geldiğimde (bu arada ana bakiye ve bonus miktarının kat ve kat fazlasını çevrim yaptım), çekim talebind...
Hızlıbahis insanları yanıltıyor kazanınca vermiyor. Deneme bonusu aldım bütün şartlarını yerine getirdim söyleyecek bir bahane bulamadılar çoklu hesap tespit edilmiştir deyip kazancımı sıfırladılar. Ayıp ya normalde deneme bonusu alırken çoklu hesap varsa bonus verilmez zaten!
Hızlı bahis usulsüzlük yapıp durduk yere ana paramı bonusumu sıfırladı. Deneme bonusu falanda vermiyorlar. Bilişim suçlara şikayet dilekçesi yazdım Kıbrıs adliyesine savcılığa.
10 k parama el koydular. 1 k yatırım yaptım %100 Bonus kullandım. Sadece slotta spin yaptım. Kural dışı bahis çoklu hesap diye parama el koydular.
Ödeme yapmamak için bahaneler bahaneler, 1k yatırım yaptım 10k oldum çekim talebinde bulundum ana para iadesi yaptılar neymiş çoklu hesap bırakın bu dümenleri. Hızlı bahis ödeme yapmıyor yapmazda
Hızlı bahis yanıltıcılığı Daha önce de burada belirtim fakat çözülmeyen sorun çözüldü görünüyor. Lütfen düzeltilsin paramı alamayacağım belki ama insanlar yanlış bilgilendirilmesin. Kazanç sağladım çoklu hesap bahanesi ile paramı göndermedi