Hızlıbahis Dolandırıcılı Paranızı Almaya Yönelik Bir Site
Hızlıbahis sitesine para yatırdım ve hoşgeldin bonusunu alarak oynamaya başladım. İlk olarak bonus bakiyesiyle oynayıp sıfırlandım. Daha sonra ana bakiyemden oynadım ve kazandım. Belli bir miktara geldiğimde (bu arada ana bakiye ve bonus miktarının kat ve kat fazlasını çevrim yaptım), çekim talebind...

Hızlıbahis Paramı Ödemiyor Bahane Üretiyor
Hızlıbahis insanları yanıltıyor kazanınca vermiyor. Deneme bonusu aldım bütün şartlarını yerine getirdim söyleyecek bir bahane bulamadılar çoklu hesap tespit edilmiştir deyip kazancımı sıfırladılar. Ayıp ya normalde deneme bonusu alırken çoklu hesap varsa bonus verilmez zaten!

Hızlıbahis Yanıltıyor
Hızlı bahis usulsüzlük yapıp durduk yere ana paramı bonusumu sıfırladı. Deneme bonusu falanda vermiyorlar. Bilişim suçlara şikayet dilekçesi yazdım Kıbrıs adliyesine savcılığa.

Hızlıbahis Bu Site Çok Fena Mesajları Atıp Beni Rahatsız Ediyor Mağdurum
Hızlı bahis sitesi insanların paralarını alıp mağdur edip para kazanıyorlar ondan sonra yeni üyeliği olmayanlara mesajları atıp üye etmeye çalışıyorlar. Bana3 aydır her gün mesajı atıp rahatsız ediyorlar bu sitede kaydım üyeliğim yoktur defalarca siteye söyledim mesajlar atmayın diye.

Hızlıbahis Bonus Adı Altında Yanıltmaca
Adım n** ç** kullanıcı adım reox** Yatırım bonusu aldım ama kullandığım Bonus'un 10 kata çevirmem lazım bunu karşıladım daha fazlasını bile çevirdim. Ama çevirdikçe bir bahane bulup daha yerine getirmediğimi söylediler işlerde gelince sistem tarafından otomatik hesaplanıyormuş falan filan bin bir t...
Siteye toplamda 6000 yatırım yaptım son olarak 3000 TL yatırımı blackjack oyununda 7000 TL yaptım çekim talebi oluşturdum önce 2 saat yatırım çekim arası kuralı var dediler ardından güncelleme var . Ertesi gün 13:00'da çekim verin dediler en sonunda da 4000 TL kazancımı sildiler nedenini sorduğumda ise yan bahis aldığımı iddia ettiler.
Öncelikle site şartlarında şöyle bir kural yazıyor; ''yatırımınız için herhangi bir Bonus almanız durumunda blackjack oyununda 2 den fazla yan bahis alımı yapamazsınız'' ben yatırımım için herhangi bir Bonus almadım direkt ana paramla oyunlara katıldım yani bu kural beni bağlamıyor. Bağlıyor olsa bile tek bir yan bahis aldığım el bulunmamakta zaten. Hangi oyunda yan bahis aldığımı soruyorum cevap dahi veremiyorlar. Sitede ilk çekim talebimdi bu toplam 1000 kar var ilk çekimim onda bile çamura yatan art niyetli bir site.