Hızlıbahis ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Hızlıbahis Dolandırıcılı Paranızı Almaya Yönelik Bir Site

Mustafa 30 Mart 02:27

Hızlıbahis sitesine para yatırdım ve hoşgeldin bonusunu alarak oynamaya başladım. İlk olarak bonus bakiyesiyle oynayıp sıfırlandım. Daha sonra ana bakiyemden oynadım ve kazandım. Belli bir miktara geldiğimde (bu arada ana bakiye ve bonus miktarının kat ve kat fazlasını çevrim yaptım), çekim talebinde bulundum ve o miktarı çektim. Kalan bakiye ile oynamaya devam ederken bir anda bütün bakiyem sıfırlandı ve hesapta hiç bakiyem kalmadı. Destek ekibindeki arkadaşlarla konuştuğumda saçma şeyler bahane ederek başlarından savmaya çalıştılar. Arkadaşlar, bu siteye kesinlikle yatırım yapmayın. Tamamen paranızı almaya yönelik bir sitedir. Daha sağlam ve her şeyi çözüme kavuşturan belli başlı bilinen sitelere yatırım yapın.

1 gün önce

Hızlıbahis Çekim Talebi İptali

Hızlıbahis sitesinde haftanın 3 günü %100 bonusundan kazanç sağladıktan sonra Bonus parasını vermemek için FreeSpin sakladığınız için Bonus iptal edildi deyip hemen canlı destekten ayrılıyorlar. Bundan ötürü yatırımcıların özellikle dikkat etmesini istiyorum

Hızlıbahis Çekim Talebi İptali
1 gün önce

Hızlıbahis Aldatıcı Bir Bahis Sitesi

Haftada 3 gün %100 slot bonusu veriyorlar ama inanın bana hiçbir faydası yok. Birçok sitede slot oynuyorum ve hep kazandım ama bu site kesinlikle kazandırmamak için kurulmuş. Aynı slot oyunları bir başka sitede kazandırırken burası kazandırmıyor.

1 hafta önce

Hızlıbahis Müşteri Temsilcisinin İtirafı

Hızlıbahis müşteri temsilcisi a**bizzat kendisi oyunlara müşahede edildiğini, şansla alakası olmadığını, istediğim yere giderek şikayet edebileceğimi ve bu şikayeti kimsenin dikkate almayacağını diyerek resmen dalga geçti. Kazanmış olduğum parayı silip üyeliğimi de iptal ettiler. E-mail adresimi ba...

Hızlıbahis Müşteri Temsilcisinin İtirafı
2 hafta önce

Hızlıbahis Oyun Hesabımda Para Var Ama Oyunlara Giremiyorum

Oyun hesabımda para var ancak oyunlara giremiyorum. Bir hata mesajı alıyorum ama ne olduğunu anlayamıyorum. Lütfen bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Ayrıca cevabınızda argo veya küfür içermediğinden emin olmanızı rica ediyorum. Teşekkürler.

2 hafta önce

Hızlıbahis Yatırımımı Onaylamadı Ve Dalga Geçti

Yatırım yaptım hesaba geçmedi. Dekont istediler hattım kapanmış SMS gelmediği için Papara'ya giremedim. Papara desteğe mail attım dekontu ilettiler. Bu kez de yatırım gözükmüyor deyip suratıma kapattılar. Mühim olan yatirim değil. Bu laubali davranışlarla karşılaşmak.