03 Mayıs 2013

Hizlial.com Eksik Ürün!

2903723'nolu siparişimi 12. 04. 2012 tarihinde 7 kalem üründen oluşacak şekilde verdim.
Aldım ürünler arasında direk üreticiden çıkan kitaplıklar ve laptop masası sorunsuz bir şekilde elime ulaştı fakat. Diğer 5 kalem ürün bir türlü bana ulaştırılamadı. Neden mi? Şaka gibi Ben Ordu'nun Gürgentepe İlçesinde yaşıyorum burada anlaşmalı oldukları kargo şirketinin şubesi yok ama Türkiye'nin çoğu yerinde olduğu gibi Kargo şirketleri haftanın belli bir günü burada oluyorlar.

Yurtiçi Kargo ürünler Ordu'ya gelmesine rağmen bana ulaştırmadı, İstanbul'a geri yollandı, tekrar İstanbul'dan Ordu'ya geri yollandı, ve tekrar geri gitti. Bir inat gidiyor bakalım nereye kadar gidecek!

Ömer 125 Okunma

Cevaplar

  • Hizlial.com Temsilcisi06 Mayıs 2013

    Değerli Müşterimiz, Konu hakkında kargo firmasına gerekli bildirim yapılmıştır. Konu hakkında gün için tarafınıza telefon ile bilgi verilecektir. Yaşanan bu durum için özür dileriz. Anlayışınız için şimdiden teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımıza, Hızlıal.com

  • Ömer 06 Mayıs 2013

    bana telefonla dönüş yapan olmadı. Lütfen yanlış bilgi vermeyiniz, Asıl yapmanız gereken Yurtiçi Kargo Ordu Şubesini arayıp, kargonun bana teslim etmesini söylemenizdir..

  • Hizlial.com Temsilcisi06 Mayıs 2013

    Değerli Müşterimiz, Konu hakkında tarafınıza telefon ile bilgi verilmiştir. Yaşanan bu durum için özür dileriz. Saygılarımızla, Hızlıal.com

  • Ömer 06 Mayıs 2013

    1776625 Şikayet numarası ile yayında olan sorunum için Cuma günü müşteri temsilcisi benle iletişime geçti, ürünleri tekrar yollamaları konusunda hem fikir olduk. Fakat MNG kargo ile yollayın diye konuşmamıza rağmen, her ne hikmetse yine Yurt İçi Kargo ile yollanmış. Kargo bana teslim edilmeden tabii ki yine İstanbul'a geri gideceğini biliyorum .Çünkü o kadar ilgililer ki Şikayet Var'da ki şikayetinizi silin demeyi biliyorlar ama Yurt İçi Kargoyu arayıp kargoyu Ordu-Gürgentepe'ye teslim edin diyemiyorlar!

  • Hizlial.com Temsilcisi06 Mayıs 2013

    Değerli Müşterimiz, Siparişiniz MNG kargo ile gönderilmiştir. Yaşanan bu durum için tarafınızdan özür dileriz. Anlayışınız için şimdiden teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Hızlıal.com

  • Ömer 05 Mayıs 2013

    buraya bu mesajı yazdıktan sonra saolsunlar çok ilgilendiler.Burası çok etkili bir platformuş. Sorunum için bu sefer başka bir kargo şirketi ile yolladılar,bakalım gelecek mi göreceğiz.

  • Hizlial.com Temsilcisi03 Mayıs 2013

    Değerli Müşterimiz, Şikâyetinizde belirtmiş olduğunuz konu hakkında inceleme süreci hemen başlatılmıştır. En kısa sürede bu süreç sonuçlanacaktır. Bu süreç içerisinde bize göstermiş olduğunuz anlayışınız için teşekkür ederiz. Tarafınıza telefon ya da mail yolu ile bilgilendirme aktarılacaktır. Saygılarımızla, Hizlial.com

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön