Herbalife'tan aldığın ürünün değişimini rica ettim ürünü bir aya yakın bir süre önce yolladım. Mail atmama rağmen hala bir dönüş sağlanmadı kaç gün geçti ürün aldığımız zaman ama direk 1-2 gün geçmeden yollayabiliyorlar ama değişim olduğunda günlerce bekliyoruz ayrıca müşteri temsilcilerinin dedikleri birbirini tutmuyor en kısa sürede iade ettiğim ürünün değişmesini istiyorum.
Merhabalar. 12 yıldır Herbalife şirketi ile çok sağlıklı ve kaliteli hizmet amaçlı ile çalışmaktayım ve şirketimin imajını mümkün olduğunca korumaya çalışan bir distribütörüm. Dilerseniz, markamızın güvenilirliğini sizde yeniden sağlamak amacı ile görüşebilir ve sorununuza çözüm sunabilirim. İyi günler.