You can visit Xolvieto view global content and find solutions to complaints.
Herbalife ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü
  • profile
  • profile
  • profile
3 Destekçi
  10 Yorum
Yeni karşılaştırma
ile

Herbalife Zayıflama Ürünü Benim Karaciğer Enzimleri Mi Bozdu

55.375görüntüleme
Arzu
Arzu 10 Şubat 2021 16:21

Ben Herbalife zayıflama ürünü kullandım ve benim karaciğer enzimleri mi bozmuş hastaneye gittim tahlil yapıldı sonuçlarımda karaciğer enzimlerim yükseldiğini öğrendim doktor kesinlikle Herbalife kullanmamı söyledi bu ürünlerden şikayetçi olmak istiyorum.

  • profile
  • profile
  • profile
3 Destekçi
  10 Yorum

10 Yorum

Tc İbrahim
Tc İbrahim28 Şubat 2021 21:46
 

Merhabalar. 12 yıldır Herbalife şirketi ile çok sağlıklı ve kaliteli hizmet amaçlı ile çalışmaktayım ve şirketimin imajını mümkün olduğunca korumaya çalışan bir distribütörüm. Dilerseniz, markamızın güvenilirliğini sizde yeniden sağlamak amacı ile görüşebilir ve sorununuza çözüm sunabilirim. İyi günler.

 1
Arzu
Arzu01 Mart 2021 00:22
 

Tabi ki sorunuma çözüm bekliyorum

Ahmet
Ahmet28 Şubat 2021 22:05
 

Benimde sindirim sistemi ve bağırsaklarımı bozdu durmadan wcye çıkıyorum rahatsız oldum ve ürünü kullanmayı bıraktım.

Tc İbrahim
Tc İbrahim01 Mart 2021 00:41
 

Ahmet bey Size de Dilerseniz anlık iletişim kurabileceğimiz bir platformdan detaylıca bilgi aktarayım

 1
Sima
Sima06 Mart 2021 22:38
 

Sürekli tuvalete çıkmanız iyi bir şey bağırsaklarınızı çalıştırmış olmalı. Bunun için idrar testi ve kan testi yaptırın, anormal bir şey göreceğinizi sanmam.

Tc İbrahim
Tc İbrahim01 Mart 2021 00:41
 

Arzu hanim Dilerseniz anlık iletilebileceğimiz bir platformdan detaylıca bilgi aktarayım size

Arzu
Arzu01 Mart 2021 14:39
 

Peki olur

 1
Sima
Sima06 Mart 2021 22:42
 

Size kim program verdi? Bunun öncesinde kan testi yaptırdınız mi? Düşüş mü yaşadınız yükselme mi? Aile de var mi bir bunlara bakın... Fazla protein almak ve genetik bozukluklar bu hastalığa yol açar. Eminim ki size karşı doğru bilgiler verilmedi.

 1
Yasemin
Yasemin12 Mayıs 2021 05:58
 

Sizin karacigerlerinizde sorun mu vardı acaba tetikledi. Çünkü karaciğerinde rahatsızlık olanların bu tür şeyler kullanması sakıncalı. Bir de bilinçli danışman gerçekten işe yarıyor. 2 arkadaşım çok güzel zayıfladı hiçbir sağlık sorunları da yok. Çok geçmiş olsun ama ürünü kötüler gibi yorum yazmayın herkese iyi gelmeyebilir.

Songül
Songül27 Ağustos 2021 23:33
 
Herbalife Zayıflama Ürünü Benim Karaciğer Enzimleri Mi Bozdu

Merhabalar aynı problem bende de söz konusu iki gün önce Erciyes Üniversitesi tıp Fakültesi genel dahiliye polikliniğine şeker için gittim ve karaciğer de enzimlerin çok yüksek olduğunu ve risk taşıdığını söyleyip takviye bir şey kullanıp kullanmadığımı sordu bir süre ara vermem gerektiğini söyledi konuyla ilgili yardımcı olursanız sevinirim yalnız ben thermo ve çay kullanıyorum

Yorum yazabilmek için ya da .
profile-icon
Yeni karşılaştırma
ile