Hem eşim hem teyzem 3 hafta kullandı ama yüksek tansiyon ve beyinde uyuşma baş ağrısı oldu, kalp çarpıntısı çok kötü şu an hala hastanede uğraşıyoruz. Kısacası vücudun dengesini altüst ediyor.
Benimde Şu anda kalp çarpıntım yüksek bas ağrım ve uyuşmam var shake hemen çöpe attım aileniz iyileştimi? Nasıl iyileştiler banada söyler misiniz çok kötüyüm
Merhabalar öncelikle geçmiş olsun memnuniyetsizlik oluşumundan dolayı üzgünüz
sizinle ilgilenen danışmanın yetersiz eğitimi nedeniyle bu durumlar yaşanıyor bizimle iletişime geçerek konuyu değerlendirebiliriz. Sağlıklı günler dileriz