Toplam çözüm sayısı
..
Herbalife ile ilgili

Şikayetin Durumu

  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü
  • profile
  • profile
  • profile
12 Destekçi
  35 Yorum

Yeni karşılaştırma

ile

Herbalife Kilo Veremedim Tam Tersi Aldım Vücudum Ödem Tuttu

170350görüntüleme
Sümeyra
Sümeyra 25 Mart 2020 01:58
Herbalife Kilo Veremedim Tam Tersi Aldım Vücudum Ödem Tuttu

Herbalife serisinin bütün setini aldım 2 kutu shake. Termo tablet. Çayı aloe Vera si... Kulüp yoluyla aldım m. 65 kilo ile başladım ilk hafta kullandım 7. Günün sonunda kulübe gittiğimde 67.500 ölmüştüm. Parmaklarım şişti elim yüzüm şişti. Oradaki danışman ilk hafta alışma süreci zamanla ödemi atarsın devam et dedi. Suyu eksikmiş vücudunun sudan almışın kiloyu falan dedi neyse ben devam ettim. Normalde çok kilolu bir insan değilim 170 boyum 65 kiloyla başladım sabırla devam ettim aç kaldım. Beni hiç tok tutmadı shake derken hapını aldım m thermo ya u belki verebilirim kilo diye ama yok bende Herbalife ters etki yaptı 100 gram vereyim derken şu an 4 kilo aldım dm ve bıraktım. Kulübe gittim iade için bana dedikleri kaş kilosu almışın yağdan kilo almamışsın iade de alamam dedi. Kardeşim ben kaş kilosu alayım diye gelmedim size kilo vereyim diye geldim ve aç kalarak kilo aldım. Herbalife evet dünya markası olabilir ama her insanda aynı etkiyi yapmıyor. Normalde iştahsız bir insandım sadece sağlıksız besleniyorum diye Herbalife'a başladım iştahım açıldı. Sürekli bir şey yeme içme iç güdüsü geldi. Sanırım ürün tatlı olduğu için insülin hızlı yükseliyor ve birden yere çakılıp açlık krizlerine yol açıyor. 

  • profile
  • profile
  • profile
12 Destekçi
  35 Yorum

35 Yorum

Bayram
Bayram27 Mart 2020 09:51
 

Ac kalırsan elbette kilo alırsın sana ac kal diyen bu isi bilmiyor iki saatte bir bir şeyler yemen gerekiyor metobolizmanin çalışması gerekiyor bu senin danismannin hatası ürünlerin değil bir de ürünleri kullandıktan sonra en az iki saat bir şey yememen

 2
Evrim
Evrim01 Nisan 2020 09:25
 

Aynı ürünlerle 20 kg verdim. Danışmanınızla alakalı. Günde 5 öğün yiyerek ve bol su içerek oldu. Bu ürünler sadece destekleyici. Her öğün tüketilmemeli. Danışmanınızın size günlük liste hazırlayıp hangi öğünde ne tüketmeniz gerektiğini o söylemeliydi

 2
Abdullah
Abdullah09 Mayıs 2020 04:07
 

Ne tükettin söyler misin? Ben normal yaşantımda yediğimden daha azını tüketerek kilo veremedim. Ayrıca tok tutmuyor. Aç kaldığım halde kilom aynı kaldı.

 1
Neslihan
Neslihan21 Haziran 2020 02:11
 

Suyu çok içmeniz gerek şayet kilo veremiyorum diyorsanız suyu içmiyorsunuzdur

 1
Tuğba
Tuğba01 Nisan 2020 23:50
 

Dünya çapında 40 yıldır kullanılan bir ürün 2 yıldır düzenli kullanıyorum ve herkes gibi seve seve verdim Üründen bıkmadım aksine yeni ürünlerini keşfediyorum Size tavsiyem sonuç istiyosarsanız adım atmadan önce kararlı ve istikrarlı olun

 2
Herbalife
Herbalife19 Nisan 2020 15:01
 

Merhabalar şikayetinizi okudum da hâlâ Herbalife konusundaki düşünceleriniz aynımı ya da danışman değiştirip devam ettinizmi çünkü bazı işi bilmezler Herbalife distribütörlerinin başarılı olduğunu gördüklerinde bizde girelim eğitimsiz ürün satıyorlar

 2
Gökay
Gökay05 Mayıs 2020 00:23
 

Yemene dikkat et spor yapıp ter atmaya bak hapla sağlığını bozarsın altın çilekte ölenler ibret olmadı mi

 2
Beyza
Beyza08 Mayıs 2020 04:38
 

Sümeyra hanım merhaba, Herbalife ürünleri hakkında sizinle iletişime geçmek istiyorum. Merak ettiğim ve sormak istediğim şeyler var. Sizin için de uygunsa bana @beyza. Dmt Instagram adresinden ulaşabilir misiniz?

 1
İrfan
İrfan14 Mayıs 2020 22:12
 

Bu İşi Hakkıyla yapabilen gerçekten ilgilenip beni istediğim kiloyu getirebilecek bilgiye sahip bir Koç varsa bana ulaşabilirmi çünkü anladığım kadarıyla bilende yapıyor bu işi bilmeyende

 2
Naciye
Naciye15 Mayıs 2020 07:13
 

Size bu konuda yardımcı olabilecek çok profesyonel birisini öneririm ayvalikreyhanmasaj Instagram'dan bulun bu danışmanı

 1
Didem
Didem16 Mayıs 2020 21:05
 

Benim danışmanında isinde fazlası ile iyi onur seran insatdan istek atabilirsin

Uğur
Uğur18 Mayıs 2020 00:36
 

Merhabalar sponsorum Pınar hanım size yardımcı olabilir dilerseniz @herbal24pinar Instagram adresinden ulaşabilirsiniz

Burcu
Burcu23 Mayıs 2020 23:43
 

Koçluk yapıyorum ve aynı zamanda spor eğitmeniyim

Ayhan
Ayhan27 Mayıs 2020 15:13
 

Arkadaşım hiçbir ürün kullanmadan sadece diyet ve sporumu yaparak 1 ayda 7,5 kilo verdim. Bana soracak olursanız hiçbir şeye ihtiyacınız yok benim yaptığın 3 beyazı hayatımdan çıkarttım yeşillik ve sut ürünlerine odaklanıp sporumu yaptım hepsi bu

 1
Zehra
Zehra29 Mayıs 2020 16:05
 

İrfan bey sadece diyetisyenler yardımıyla sağlıklı bir şekilde kilo verebilirsiniz. Bu tar ürünler kanserojen birçok madde içermekte lütfen sağlığınızla oynamayın

 2
Hümeyra
Hümeyra17 Haziran 2020 09:30
 

Instagram'da deniz Uğur inal sizi istediğiniz gibi takip edip kilo vermenize yardımcı olur

Tuba
Tuba21 Ağustos 2020 10:46
 

Harika bir kocum var

Mürüvvet
Mürüvvet21 Ekim 2020 00:17
 

Bana ulaşabilirsiniz. @herbal_emrahcakmak 2.5 senedir profesyonel yapıyorum bu işi.

Emir
Emir16 Mayıs 2020 07:59
 

Millet bas bas bağırıyor sağlıksız bu ürünler belgeli gerekçeleri var sizde almaya devam ediyorsunuz

 3
Yunus
Yunus27 Mayıs 2020 04:18
 

Kanıtlayın o zaman, öyle millet şunu bunu dedi demekle olmuyor

 1
Selenia
Selenia29 Haziran 2020 13:36
 

Merhaba yunus bey, kanıt istiyorsanız Instagram'dan benimle iletişime geçebilirsiniz. Size hakkında yazılmış bilimsel makalelerden gönderebilirim :) dyt. Panda

 1
Sengül
Sengül03 Ağustos 2020 03:06
 

Emir bey o belgelere nasıl ulaşabilirim ben de kullandım ve astım oldum.

Yasemin
Yasemin17 Şubat 21:16
 

Merhaba, yan etkilerinin belgelerine nasıl ulaşabilirim? Kullanmayı düşünüyorum.

Didem
Didem16 Mayıs 2020 21:02
 

Herbalif 3 aydır hayatımda ve ben bu üç ayda 75 ten 61 e kadar düştüm yanlış uygulamisindir amkchdjxud

 5
Uğur
Uğur18 Mayıs 2020 00:35
 

Merhabalar bende sponsorum Pınar hanım size yardımcı olabilir dilerseniz iletişime geçebilirsiniz @herbal24pinar Instagram'dan ulaşabilirsiniz

Zehra
Zehra29 Mayıs 2020 16:04
 

Didem Hanım verdiğiniz kiloları tekrardan alacaksınız. Çünkü bu ürünler yağ dokusunu azaltmıyor. Amerika'da, içerisine konulan bir madde yasaklandı. Fakat Türkiye'de hala o madde konularak satışa sunulmakta. Sadece beslenme uzmanlarından destek aln

 6
Neslihan
Neslihan21 Haziran 2020 02:07
 

Aslında kullanım sırasında yanlış yaptığını düşünüyorum. Ya da yanlış anlattıklarını, çünkü aynı ürünü hem kilo almak hem de vermek için kullanabiliyorsun. Ben bu durumu kullanım şekline bağlıyorum.

 4
Nrn
Nrn23 Ağustos 2020 10:46
 

İade edildi mi paranız. Aynı durumdayız

Nefesim
Nefesim09 Eylül 2020 01:17
 

Ben kullandım 25 kilo verdim gayet sağlıklıyım üyesi oldum kendim alıp kullanıyorum herkese tavsiye ederim sağlıklı ve ac kalmadan zayiflama budur

 3
Beyza
Beyza13 Kasım 2020 15:46
 

Merhaba, ben beslenme ve diyetetik 4. Sınıf öğrencisiyim. Tez konumda bu ürünlerin zararlarını anlatmak istiyorum. Instagram üzerinden aynı durumu yaşayanlarla iletişime geçebilir miyiz acaba, yardımcı olmak ister misiniz bana

 1
Nizam
Nizam15 Kasım 2020 10:00
 
Herbalife Kilo Veremedim Tam Tersi Aldım Vücudum Ödem Tuttu

Ben kesinlikle Herbalife hakkında yapılan olumsuz eleştirilere katılmıyorum. Çünkü ben şahsen kullanıyorum, sağlıklı beslenme koçu kontrolünde 08/08/2020 de başladım, bugün 15/11/2020 aradan 97 gün geçti, bu süre içinde 29 kilo verdim. Başlarken 137

 2
Uğur
Uğur10 Aralık 2020 08:16
 

Yoruma çok şaşırdım ben 95 günde 32 kilo verdim. Şu anda da kullanıyorum çok memnunum size maddi menfaat beklemeden yardımcı olurum. Saygılar.

Hanife
Hanife15 Ocak 20:10
 

Merhabalar iyi kotu tüm yorumları okudum ben size kendimi anlatayım ben 110 kilo kilolarından dolayı sağlığını kaybetmiş biriydim5 ayda 30 kilo verdim kas kitlenmesi yaşıyordum felçli hastaydım kullandıktan sonra günden güne iyileştiğimi gördüm

Zuhal
Zuhal09 Ocak 22:28
 

Kesinlikle doğru söylüyorsunuz hiçte tok falan tutmuyor o shake ı içtikten sonra aşırı yemek yeme isteği geliyor

Dilek
Dilek1 hafta önce
 

Ürünü alıp bunu tek başına değil Herbalife yaşam koçundan destek almam gerekir bu ürünleri sadece kullanman yetersiz biz kişiye özel program yapıyoruz

Yorum yazabilmek için ya da .
profile-icon

Yeni karşılaştırma

ile

Şikayetvar'ı ziyaret amacınız nedir?

Benzer Şikayetler

profile
  • 0görüntüleme
  • 2 hafta önce

18 nisanda bir satıcının kendi sitesinden 1 adet shake sipariş verdim... 1 ayı geçmesine rağmen ürün gelmedi her seferinde farklı bir bahane buldu. 10 gün önce siparişi iptal etmek istediğimi söyledim iptal ettik 3 gün içinde paranız iade edilecek diye dönüş yaptı hala iade falan yok

profile
  • 0görüntüleme
  • 2 hafta önce

1 aydan fazla süredir iade ettiğim ürünlerin parasını halen alamıyorum. Sipariş verince iki günde gönderiyorsunuz iade edince 2 ay bekletiyorsunuz yok mail dönüşü bekleyin yok bilmem ne ürünler zaten her yerde farklı fiyatlara satılıyor büyük firma önlemini almalı bir de dönüş yapın buyback yapmış b...

profile
  • 0görüntüleme
  • 2 hafta önce

Herbalife üyeliğimi neredeyse 10 gün bile olmadı ve sonlandırma kararı aldım ve ilk olarak üye olmadan önce yaklaşık 200 lira tutarında bir ürün satın aldım ve üyeliğim halloldu. Başta çok iyi ilgilenen üye sırasında, sonrasında daha baştan belliydi zaten. Daha sonra üyeliğimi sonlandırmaya gelince ...

  • profile
  • profile
2 Destekçi
3 Yorum
profile
  • 0görüntüleme
  • 01 Mayıs 17:08

Ben satıcıdan ürün aldım arkadaş tavsiyesi ile beraber başladık 4 set indirimde olduğunu söyledi 2 setini aldık. Diğer 2 seti aylar oldu. alamadık. Arkadaş telefonlarında cevap vermedi mail olarak attım ve satıcı arkadaşa mesaj attığm resimler istendi istendi 3 ay oldu. Geri dönüş olmadı her seferin...

profile
  • 0görüntüleme
  • 26 Nisan 15:36

Herbalife inter den herhangi bir ürün siparişi vermedim fakat her hafta bana SMS geliyor ürününüz teslim edildi diye. Herbalife inter müşteri hizmetlerini aradım bir saat boyunca önünüzde bir kişi var deyip durdu kendilerine bir türlü irtibat kuramadım

profile
  • 0görüntüleme
  • 18 Mart 18:35

Ürünü 18 gün kullandım vücudumda şişmeler ve kabızlık sorunum oluştu ilk hafta 1.4 gibi bir kilo verdim ama şişlerim de azalma olmadı ürünü kullanmaktan vazgeçtim iade etmek istediğimi söyleyince belki ürün iadesi olduğunda para iadesi almaya bilirsin denildi.  ilk başlarken her türlü iademiz var d...

  • profile
  • profile
  • profile
4 Destekçi
6 Yorum
profile
  • 0görüntüleme
  • 17 Mart 03:30

Ben 16 yaşındayım ve 55 kiloyum Herbalife kilo almak için başvurdum düzenli bir şekil de her şeye uydum. Ve ürünleri güzelce içtim şu an sadece 1 shake kaldı. Ama ben pek bir fayda görmedim ürünü almadan önce bana fayda görmezsen paran iade dediler ve şu an iade etmek istiyorum. Bana her gün Balık Y...

  • profile
  • profile
  • profile
4 Destekçi
6 Yorum
profile
  • 0görüntüleme
  • 13 Mart 07:44

Herbalife denen ürün kullanma rağmen hiçbir etkisini görmedim. Üstelik böbreklerimde rahatsızlıklar oluştu böbrek ağrıları vs. benim için pişmanlıktır kullanılmamalı ürünü satanlar pazarlama cambazları ve ürün size satmak için her türlü karaktere giriyorlar. Herbalife pişmanlıktır.

  • profile
1 Destekçi
4 Yorum
profile
  • 0görüntüleme
  • 23 Şubat 14:25

Herbalife firmasının saçmalık dolu sipariş şekli. Sipariş için adres veriyorum telefonumu ne arıyorlar. Ne de kargoyu kapıya bırakıyorlar sonra da şubeden alın diyorlar. Her yere gereken şikayetimi edeceğim burası da dahil. Madem ki siparişi getiriyorsunuz adrese kadar neden aranılmıyor.

  • profile
1 Destekçi
1 Yorum
profile
  • 0görüntüleme
  • 03 Şubat 01:01

İki gündür kullanıyorum hayatımda daha berbat bir şey görmedim, ilk kullanımda bile çarpıntı ishal ikinci günde ise böbreklerimde ağrı kabız her şey altüst. Kutusunun üzerinde iade yazıyor ama sorduğun zaman iade yok cevabı alıyorsunuz şaka gibi.

  • profile
  • profile
  • profile
4 Destekçi
15 Yorum