Hepsiburada Kampanyalarını Süresi Dolmadan İptal Ediyor

31 Mayıs
İlker'in Teşekkür Mesajı
“250₺lik hediye çeki tanımladılar. Hatalarını kabul edip düzeltmeye çalıştılar. Her ne kadar mağdur olsam da zararın neresinden dönsek kârdır. İletişime geçen müşteri temsilcisi Elif hanıma teşekkürler. İyi çalışmalar dilerim.”

Hepsiburada.com sitesinden monitör satın alacaktım. 10.000₺ üzeri alışverişlere 500₺ indirim kuponu 31.05.2023 tarihi 23.59 saatine kadar hesabıma tanımlanmıştı. Ancak gün içerisinde satın almak istediğimde kupon hesabımda tanımlı değildi. Geri dönüş yapmalarını bekliyorum. Aksi takdirde günün sonunda Hepsiburada ®.com hesabımı sileceğim ve bir daha da asla alışveriş yapmayacağım. Gerekirse daha fazla ödeme yapar başka yerden alırım. Benim gibi mağdur olan binlerce insan var bu sitede.

HepsiPay Logo
31 Mayıs 12:50
İlker
06 Haziran 15:25

İlgi çözüm vs yok. Hesabı sildim. Bir daha asla Hepsiburada'dan alışveriş yapmam.

İlker
06 Haziran 21:25

Hepsiburada Şimdi Al Sonra Öde Limit Hatası

2 gün önce

Merhaba Hepsiburada şimdi al sonra öde kampanyasından yararlanamıyorum. Limitiniz şimdilik belirlenemiyor yazıyor ama bu süre biraz fazla uzun sürdü. Müşteri hizmetleri ile çokça konuşmuştum ama halledilemedi. Bu sorunun giderilmesini talep ediyorum.

Hepsiburada Şimdi Al Sonra Öde Limit Hatası

2 hafta önce

Hepsiburada uygulamasını Premium abonelik ile kullanmaktayım. Hemen al sonra öde kampanyasından yararlanarak alışveriş yapmaya çalışıyorum. Ancak, siparişi onaylamam gereken son adımda, doğrulama kodunu eski cep telefonu numarama göndermekteyim. Şu anki cep telefonu numaramı tüm bankalar ve Findeks ...

Hepsiburada'nın Hemen Al Sonra Öde Tam Bir Fiyasko

3 hafta önce

Hemen al sonra öde kampanyasından farklı günlerde aldığım iki farklı telefonda birinde faizsiz olarak ücret yansırken diğer telefonda aynı kampanya olmasına rağmen bende dikkat etmediğim için vade farkı uygulanmış ve bununla alakalı bana çözüm sunmadılar. O an ne kampanya var bilmediklerini söylüyor...

Hepsiburada 3 Ay Ertelemeli Ödeme Kampanyasını Yerine Getirmiyor.

1 ay önce

Hepsiburada dan aldığım ürün kampanyalı olmasına rağmen 3 ay ertelemeli olarak bankaya bildirilmediği için erteleme kampanyasından faydalanamadım ve bu ayki kredi kartı ekstreme yansıtıldı. Yaşadığım mağduriyeti dile getirmeme rağmen hala bana geri dönüş yapılmadı.

Hepsiburada 3 Ay Ertelemeli Ödeme Kampanyasını Yerine Getirmiyor.

0 Yorum

HepsiPay Şikayetvar üye markasıdır