hepsiJET Teslimat Şubesine Gidemeyen Kargo

09 Mayıs
Mehmet'in Teşekkür Mesajı
“Sorunumu çözdükleri için teşekkür ederim”

Siparişimi pazartesi sabah 5 civarında verdim aynı gün kargoya verildi. Verdiğim sipariş "yarın kapında" başlığı ile satılıyordu. Salı günü siparişim Ankara'ya 8 civarında geldi ve dağıtım merkezine gelmemişti bende dışarıdaki işlerimi hallettim akşam geleceğini düşündüm. Aradığımda saat 18 e kadar teslimat yaptıklarını söylediler ve bende dışarı çıkmayıp evde kalmayı düşündüm ama saat 18 oldu hala benim kargom dağıtım merkezine bile gitmedi ne zaman teslimata çıkacak? Tahmini teslim günü verilmiş, yarın kapında ürünü olduğu belirtilmiş, saat 8 de Anakaraya gelmiş ama teslimat şubesine gelememiş çok saçma.

hepsiJET Teslimat Şubesine Gidemeyen Kargo
hepsiJET Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 10 dk 15 sn
hepsiJET Logo
09 Mayıs 18:05

Merhaba, Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Yaşanan durumu memnuniyete dönüştürmek için ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, HepsiJET.

10 Mayıs 08:52

Evet beni aradınız iyi güzel de hiçbir şey değişmedi hala kargo teslimat şubesine gidemedi.

10 Mayıs 09:47

Sonunda kargo teslimat şubesine gidebildi ama öğleden sonra gelecekmiş defalarca ben öğleden sonra evde değilim diye Hepsijet müşteri hizmetlerini uyardım.

hepsiJET Logo
11 Mayıs 11:57
12 Mayıs 02:45

1 günlük bir gecikme oldu normalde bu kadar umursamazdım ama "yarın kapında" dedikleri için zaman geçmez hale geldi. Gecikme oldu ama kendilerini cidden geliştirmek isteyen bir firma ve özür olarak küçük bir meblağ da hediye çeki verdiler, ilgileri için teşekkürler.

14 Temmuz 02:30

Sorunumu çözdükleri için teşekkür ederim

Hepsiburada/Hepsijet Erzurum Dağıtım Merkezi

2 hafta önce

Hepsiburada uygulamasından 06.09.2023 tarihinde iPhone cihaz satın aldım, ürün 08.09.2023 tarihi saat 13:40'ta Erzurum TM Aktarma Merkezine, 09.9.2023 tarihi saat 07:22 ise Erzurum Dağıtım Merkezine görünüyor. Hepsiburada uygulamasında ve Hepsijet/Hepsiburada çağrı merkezlerinde teslim tarihinin 09....

hepsiJET Hepsiburada Hepsijet Kargo Şikayeti

13 Aralık 2022

03.12.2022 tarihinde Hepsiburada İnternet sitesinden aldığım ürün Hepsijet kargoya 05.12.2022 tarihinde verildi. Kargo ekranında ve Hepsiburada kargo takip ekranında yazmaktaydı. Kargo Sultanbeyli teslimat şubesine kadar geldi. Dağıtıma çıkmadan tekrar Pendik dağıtım merkezine dönmüş transfer süreci...

hepsiJET Hepsiburada Hepsijet Kargo Şikayeti

0 Yorum