Hepsijet Randevu Tarihinde Çalışmıyor

08 Mayıs
Alper'in Teşekkür Mesajı
“Hemen ulaştılar, çok güzel ilgilendiler ve durumu açıkladılar. Yaklaşımları için teşekkür ederim.”

Öncelikle Hepsiburada ® Premium üyesiyim. Hafta içi ve bazen cumartesileri de çalıştığım için Premium olmamdaki sebep kargoların randevulu sistemle pazar günü de geliyor olması. 06.05.2023 cumartesi öğlen saatlerinde satıcı olarak Hepsiburada'dan 2 ürün aldım (Sipariş No 835 938 634). Kargo şirketi Hepsijet'ti zaten, "Yarın Kapında" randevulu teslimat seçeneğinde de 07.05.2023 pazar günü 13:00-18:00 teslimatını seçtim. Kargo pazar günü sabah 06:30 civarlarında bulunduğum şehirde gözüküyordu. 18:00 oldu gelen olmadı, müşteri hizmetleri 21:00'ı bekleyin dedi gelen olmadı, bu sefer 23:00'ı bekleyin dendi yine gelen olmadı. Öğleden yatana kadar kargo gelecek diye bekledim. Müşteri hizmetleriyle 08.05.2023 pazartesi günü 18:00'de gelinmesi için talep girdik, buna rağmen pazartesi günü öğlen vakti kargonuz geldi diye arandım. Akşam 18:00'da getirilmesi için ricada bulundum. Ayrıca kuryenin dediğine göre pazar günleri çalışmadıklarını öğrendim. İlk defa benden duymuş. Teslimatın da pazar günü olarak gözükmediğini, sadece 13:00-18:00 saatleri arasında teslimatın gözüktüğünü, ama hangi gün olduğunun gözükmediğini söyledi. Müşteri hizmetleri pazar günü teslimat var, kurye yanlış bilgi vermiş, uyarılacaktır dedi ama kuryeyle iletişime geçtiklerini veya geçeceklerini hiç sanmıyorum. Ben bir hizmet almak için para veriyorum ama bu hizmetten yararlanamıyorum hatta lemediğini öğreniyorum. Sabah akşam da sürekli müşteri hizmetleriyle görüşmek zorunda kalıyorum ama hiçbir çözüme ulaşamıyorum, kesinlikle telafi edici bir şekilde yaklaşılmıyor. Hepsiburada vadettiği hizmeti vermiyor, ben boşuna mı para veriyorum.

hepsiJET Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 10 dk 14 sn
hepsiJET Logo
08 Mayıs 18:30

Merhaba, Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Yaşanan durumu memnuniyete dönüştürmek için ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, HepsiJET.

Alper
09 Mayıs 15:11

hepsiJET Kargom Gelmeden Adres Yanlış Deyip Kargomu İptal Ediyorlar

3 gün önce

FLO firmasından aldığım ürün Kargo dağıtıcınızın adres bilgileri net ve açık olmasına rağmen adres bilgisi yanlış diyerek kargomu iptal ediyor. Hiç gelmeden ben böyle saçma çalışan bir firma göremedim. Bu şekilde çalışma düzeni olduğunu da bilmiyordum, bilseydim sipariş vermezdim.

Hepsijet Ürünlerimi Adrese Teslim Etmiyor

3 hafta önce

Hepsijet firması ikinci defadır evde olduğum halde ürünümü eve çıkarmayıp alttaki dükkana bırakıyor bana sormadan. LCW siparişimde bunu yaptı ve şikayetimi ilettim beni arayıp sormadan zile basılmadan bu yapılmamalı diye firma şikayetimle ilgili dönüş yapmadı bugün Hepsiburada siparişlerimde de aynı...

hepsiJET Bilgim Olmadan Geri Gönderilen Kargom

28 Ağustos

Ne bir telefon ne bir mesaj yazmaksızın adreste bulunmayınca geri götürülen ürünlerimin akıbetini aldığım firmayı arayarak öğrendim. Hiçbir kargo firmasi böyle çalışmıyor. Devamlı mesajlarla bilgilendiriliyoruz ve aranıyoruz. Hepsijet güvenilir değil.

Hepsijet Kargo Dağıtıma Çıkmadan Geri Gönderilmiş

10 Ağustos

Ürünümü teslimat şubesinden evime getirmedikleri gibi haberim olmadan geri göndermişler. Bu ne saçmalık ya kötü bir kargo firması hiçbir iletişim yok bilgilendirme yok, insanı bekletiyorsunuz. Mağduriyetimi kim karşılayacak asla çalışmayacağım kargodur.

0 Yorum

hepsiJET Şikayetvar üye markasıdır