Hepsijet kargo mala zarar verme ve darp etme sorumsuz bir kargo hem malıma zarar verdi ve darp edildim. Gerekli işlemler başlatılmıştır bu firmadan geri dönüş beklemekteyim. Çok sorumsuz bir çalışan hem suçlu hem de kendini üstüne çıkarmaya çalışıyor. Özür dileyecek yerde darp ediyor
Merhaba,
Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Yaşanan durumu memnuniyete
dönüştürmek için ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz.
Saygılarımızla,
HepsiJET.
Degerli Müsterimiz,
Öncelikle yasadiginiz durum için üzgün oldugumuzu bilmenizi isteriz. Talebinizi degerlendirmeye aldik. En kisa süre içinde konuyu detayli inceleyerek size bilgi verecegiz.
Saygilarimizla.
HepsiJET Müsteri Hizmetleri
Bu konuda yardımcı olmadığınız için teşekkürler Hepsijet kargo çalışanlarınızın hatalarına ilgi duymadığınız için çok üzüldüm banada bu konuda hiçbir dönüş yapmadınız
Hepsijet kargomu adres değişikliği yapmış olmama rağmen hatalı adrese gönderiyor. Sisteme girilen talep ve değişiklikler uygulanmıyor dikkate alınmıyor. Hepsijet ile bu sorunu ilk kez yaşamıyorum. Adres değişikliğine bakılmayacaksa neden böyle bir servis eklendi.
LDK384721447611 takip numaralı Hepsijet kargom, tahmini teslimat tarihi kendi sitelerinde de belirtmiş oldukları üzere 27 Ocak 2023 olmasına rağmen teslim edilmiyor. Hepsijet WhatsApp destek hattına yazdığımda "Yoğunluğa bağlı olarak kargonuz hala Gaziosmanpaşa şubesindedir" dediler. Ömrü hayatımda ...
Hepsiburada'dan satın almış olduğum 3 adet Nutella korumasız ve uyarısız pakette gönderim yapılıyor ve 1 tanesi kırık geliyor. Premium üyeyiz güya ve kırık Nutella için kargo tutanağı gerekiyormuş. Getirende zaten sizin Hepsijet kargonuz. Neyin tutanağından bahsediyorsunuz. 70 yaşındaki annem paketi...
Merhaba
LDK435482612396 takip numaralı kargom bilgim dışında onayım olmadan 29 Aralık 2022 de iş yeri komşuma bıraktıklarını söylüyorlar.
Bir aydır ç...
İnternet üzerinden yapmış olduğum alışveriş kargoya iki paket halinde verilmiş olup bir paketi denilen tarihte elime ulaştı yalnız diğer paket hakkınd...