İnternet üzerinden bir firmadan alışveriş sonucu maalesef kargomun Hepsijet tarafından adresime yönlendirildiğini öğrendim. Daha önce çevremden Hepsijet'in kargo teslimatlarıyla ilgili sorunlu olduğunu birçok kez duydum ve ilk kez bende bu sorunla karşılaştım. Teslimat tarihi bugün yani 27.05.2023 olarak görünmesine istinaden özellikle ev halkına kargo geleceğini bildirdim. Evde tüm gün boyunca birilerinin olmasına rağmen kargo firmasında çalışan art niyetli bir arkadaş eve uğramadan tarafıma telefon açıp bilgi vermeden evde kimseye ulaşılamadı diyerek kargoyu sözde şubeye geri getirmiş. Yarın seçim sonrası il dışına çıkacağım için durumun aciliyetini 3 sefer çağrı merkezindeki arkadaşlara bildirmeme rağmen hiçbir aksiyon alınmış değil. Tek bildikleri şey dağıtım elemanlarının saat akşam 23:00'e kadar çalıştığı. Biz aciliyetini bildiriyoruz, arkadaşlarımız gerekli aksiyonu alacaktır. Lütfen konu ile ilgili kimin ihmalkarlığı var ise gerekli işlemi yapın ve söylediğiniz gibi saat 23:00'e kadar hizmetiniz devam ediyorsa gün boyunca mağdur ettiğiniz insanların mağduriyetini giderin.
0 Yorum