hepsiJET Hepsiburada Para İademi Yapmıyor

21 Eylül
Ozlem'in Teşekkür Mesajı
“Hepsi jetten yaşadığım mağduriyet giderildi Derya hanim çözüme ulaştırdı sağ olsun teşekkür ederim”

Hepsiburada'dan 20 gün önce aldığım bir gözlüğü aldığım günün ertesi günü iade ettim kendi kargo firmaları kapımdan aldı (Hepsijet) ardından kargoda bir karışıklık olmuş benim dışımda gerçekleşen bir olay Çünkü ben ürünümü doğru olarak kargoya teslim ettim hâlâ ben para iademi alamadım. Her gün arıyorum talep oluşturduk merak etmeyin deniyor ama hâlâ hiçbir çözüm yok ben aramasam arayıp ilgilenen yok yeter artık bir an önce ücret iademin yapılmasını istiyorum

hepsiJET Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 7 dk 24 sn
hepsiJET Logo
21 Eylül 11:25

Merhaba, Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Yaşanan durumu memnuniyete dönüştürmek için ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, HepsiJET.

29 Eylül 16:23

hepsiJET Teslim Edilmeyen Kargolar

Şeydanur
3 gün önce

Hepsijet firması ile gelecek olan 3 ayrı kargom var. Kargomun biri 29 Kasım da teslim tarihi yazdığı halde hâlâ teslim edilmedi, diğer kargom 1 Aralık teslim tarihi yazıyor ne arama ne de bir bilgilendirme mesajı dahi yok. Dağıtım merkezini arıyorum arıyorum açan yok. Kargolarım kayboldu mu diye düş...

hepsiJET Kapı Önüne Bırakılan Ürün...

Murat
4 gün önce
"Teşekkürler. Hepsijet genel merkezden müşteri hizmetleri ve daha sonra Yörük Şube Müdürü çok hızlı şekilde dönüş yaptı. Konuyla ilgili gereken hassasiyetin gösterileceğini bildirdiler. Kısa sürede dönüş yapıp çözüm üretilmesi çok güzel. Tekrar, teşekkürler."

Hepsijet Kargosunu. Sorumsuzluklarından Bıktık

Büşra
2 hafta önce

Hepsi Jet kuryelerinin sorumsuzluğundan bıktım. Ne şube var, ne de kurye arıyor. Kargoyu bütün gün bekledim, ancak kafasına göre 'teslim edilemedi' diyor. Muhatap bulamıyoruz, ancak müşteri hizmetlerine kayıt oluşturuyorlar. Madem saat 11'e kadar çalışılıyor, kargomu istiyorum. Her gün kargo mu bekl...

Hepsijet Umursamıyor Teslim Olsun Kargom

Burçin
3 hafta önce

Uzun süredir kargonun gelmesini bekliyorum. Ayın 7'sinden itibaren hiçbir hareket olmadı. Ayın 10'unda, yani bugün, dağıtıma çıkıp bize teslim edilmesi gereken kargo teslim edilmedi. Bu konu hakkında alışveriş yaptığımız siteyi aradığım anda kargom bir anda dağıtıma çıkmış gibi gösterildi. Öyle olun...

Hepsijet Umursamıyor Teslim Olsun Kargom

hepsiJET Kargom Bana Teslim Edilmedi

Ayşe
3 hafta önce

Kargocu kafasına göre bir yere koymuş kargomu gitmiş, bana mesaj geliyor kargonuz teslim edildi diye ama bana teslim edilen bir şey yok. Bu nasıl bir sorumsuzluk? Ya ürünüm kırıldıysa? İade yoktur yazıyor ben şans eseri kargomu buluyorum. Ürünümü daha açmadım açsam kırık çıksa sorumlu kim olacak?

0 Yorum

hepsiJET Şikayetvar üye markasıdır