hepsiJET Hasar Görüp İadesi Veya Ücret İadesi Yapılmayan Ürün

15 gündür aynı yanıtı alıyorum. Lütfen ne zaman yardımcı olacaksanız olun artık ki insanların güvenini kaybetmeyin?

Hala bir sonuç yok. Benim kargom nerede? 1700 TL değerinde kargom yok! Kargom nerede? Lütfen yardımcı olun yoksa ben savcılığa suç duyurusunda bulunacağım artık. Benim kargom yok!
Hasar görüp iadesi veya ücret iadesi yapılmayan ürün. 14.03.2023 günü bir deprem bölgesi olan Kilis ilinden 1700 TL tutarında, 17 Litre zeytin yağı siparişi verdim ve aynı gün kargom hazırlanarak CPR642735760792 kargo takip numarasıyla yola çıktı.
Daha sonra kargomu Hepsijet internet sayfasından takip ettim. 18.03.2023 günü ürünün takibinde “Teslim Edilemedi Alıcı Kabul Etmiyor” notunu gördüm. Ürün asla bana ve adresime gelmedi. Bunun üzerine 08505580333 numaralı müşteri hizmetlerini arayıp durumu sorduğumda yetkiliniz bir yanlışlık olduğunu ve ürünün hasarlı olduğunu bundan dolayı böyle yazıldığını söyledi ve kargo takip sisteminden “Teslim Edilemedi – Hasarlı” olarak düzeltildi ve hasarlı ürünün satıcıya geri iade edileceği söylendi. Aradan 15 gün geçti ürünü aldığım deprem bölgesi Kilis Çizgi Kitap Evi isimli satıcıyla görüştüm kendilerine ürün iadesinin hala gelmediğini söylediler. Satıcı firma ürünün neden geri gönderilmediğini Hepsijet kargoya sorduğunda ise ürünün iade edilemeyecek düzeyde hasar gördüğü ve Anadolu Aktarma Merkezinde bulunduğu bilgisi verilmiş. Satıcı firma ürünün kendilerine gelmediğinden ve Hepsijet kargo tarafından bir ürün bedeli ödemesi yapılmadığından bana ücretimi de iade etmediler.
Sorumsuzluk ve dikkatsizlik sonucu bir ürün zarar görmüş olabilir tamam iş kazası diyelim. Ama ne satıcı firmayı ne de beni mağdur etmeye kimsenin hakkı yok. Biz Hepsijet kargoya inandık ve güvendik, ürünümüzü teslim ettik yerine sağ salim ulaştırmanız için. Aradan 15 gün geçti lütfen deprem bölgesi Kilis ilinde bulunan Çizgi Kitap Evine ücret iadesini yapın ki onlar da bana ücret iadesi yapsınlar. Onlar sizle defalarca iletişime geçmeye çalışmış ama hala bir sonuç alamamışlar.