Hepsijet Dağıtma Çıkıldı Deyip Gelmemesi

04 Mayıs
Dilara'nın Teşekkür Mesajı
“Müşteri temsilcisi derya hanıma teşekkür ederim ilgilenerek paketim elime ulaştı teşekkür ederim 🥰”

30 Nisan pazar günü saat 14:07'de sipariş ettiğim kargom 3 Mayıs'ta elinizde olacaktır diye mesaj aldım. Dün kurye dağıtıma çıktı söylendi. Sms aldım ama müşteri hizmetleri hala dağıtıma çıkmadığını söyledi. Herkesin işi gücü var evde duramıyor. İlgili kişiler buna bir el atabilir mi?

hepsiJET Logo
04 Mayıs 09:55

Merhaba, Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Yaşanan durumu memnuniyete dönüştürmek için ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, HepsiJET.

Dilara
04 Mayıs 12:01

hepsiJET Yarın Kapında Teslimat

1 hafta önce

15 Eylül 2023 cuma 14:43'te siparişimi Hepsiburada Premium yarın kapında (9:00-13:00) seçeneğiyle oluşturdum. 16 Eylül 2023 cumartesi sabah belirtilen saatlerin dışında geç gelinip evde bulunamamam ihtimalinde telefonla ulaşılamadığımı belirtip kapıya bırakılmasını not edebilmek için 'komşuma bırak...

Hepsijet Kargomu Kaybetti Ve Suçu Bana Attı!

1 hafta önce

Hepsijet kargoyu bilerek getirmiyor. Cuma günü sipariş verdim. Direkt hazırlandı ve pazar günü dağıtıma çıktı evde değildim ama ev boş değildi. Beni aramış tam 10 dakika sonra hemen geri döndüğümde zile bastım adres yanlış dediler diye söyledi. Bende kimsenin o tarz bir şey söylemeyeceğini ifade ett...

0 Yorum

hepsiJET Şikayetvar üye markasıdır