05 Haziran

Hepsiburada müşteri hizmetleri 22222. Beni üye yaptı. Komisyondan para kazancı söyledi. Devamlı siparişin bitmesi için para yatırmam gerektiğini söyledi. Şu ana kadar 150 bin TL yatırdım. Şimdi de çekme işlemine gelince para havuza düştü dedi. Hala param yatırılması lütfen yardımcı olun. Ben para kazanırım diye bir sürü kredi çektim ama hiçbirini ödeyemem. Yardım edin lütfen, paramı geri almam gerek. 1 ay dolmadan kredilerin ödenmesi gerek.

11 Haziran 09:58

03.06.2023 tarihinde dolan dirildim Instagram üzerinden Hepsiburada günlük yüksek kazanç yazısıyla bir linki tıkladım üye oldum olmaz olaydım. Benden parça parça toplamda görev bitene kadar 150bin tl yatırmış oldum işlem bitene kadar anlamış değildim durumu bu hafta karakola gidip şikayette bulundum ve 3 ayda savcılığa sevk edileceğini 3-5 seneye de sonuçlanabileceğini söyledi. Ben bir sürü kredi, kredi kartı avansı çektim aylık ödemeleri çok yüksek aldığım yetim aylığı da kesilirse iki yaşındaki kızımla ortada kalacağım bu dolan dirici dan paramı geri almak imkansız olabilirmiş lütfen yardımcı olun ayın 4 ünde kredi ödemeleri var ve ne yapacağımı bilmiyorum.

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.

Hepsiburadaorders Ulaşılmaz

3 gün önce

Hepsiburada'nın platform hesabında sipariş onaylıyordum hesabıma para yükledim ve arkadaş 15 gündür yok oldu. Telegram'dan ulaşamıyorum. Kendisine dondurulmuş 3 görevim kaldı onun yüzünden paramı iade edilmesini istiyorum. Yanıltma resmen.

3 hafta önce

Hepsiburada orders sitesine üye oldum. Sipariş tamamladım. Sürekli toplamda 320 milyar param gitti içeride para mı çekemiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Kredi çekildi verildi. Bankalar sıkıştırıyor evime icra gelecek evim ve arabam bu site yüzüne elimden gidecek icra alacak malvarlıklarımı çok a...

Hepsiburadaorders +90 (850) 545 48 16 Bilinmeyen Numaradan Gelen Mesaj

30 Ağustos

+90 (850) 545 48 16 numaralı bilinmeyen numaradan 30.08.2023 tarihi saat 16:01' de aşağıda belirttiğim mesajı aldım. Numarayı tanımıyorum ve hiçbir ilgim bulunmamakta ve herhangi bir çekiliş talebimde olmamıştır. Bundan kaynaklı herhangi bir durumu kesinlikle kabul etmiyorum. Mesaj aşağıdaki gibidir...

2 Yorum

Gül

İlknur hanım merhaba ben de aynı mağduriyeti yaşadım yakın zamanda ve aynı hesap zeliha Aydın benim konuştuğum kişi de bir gelişme var mı dava konusunda?

İlknur

Şikayette bulundum Haziran ayında hala cevap gelmedi dava 3-5 sene sürebilirmiş 3-5 sene sonra benim paramın gelicegide yok keşke olsa da beklesem

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.