24 Nisan 2013

Hepsiburada.com Yanlış Motor Silk Ürünü Gönderimi!

16.04.2013 tarihinde satın aldığım Motor Silk Benzin Katkısı ürünü elime geldiğinde üzerinde Benzin Katkısı yazıyordu sonrasında ürünü kullandım ve aracımı yakıt sistemi zarar gördü hepsiburadanın yapıştırdığı etiketi kaldırdığımda Dizel yakıt katkısı olduğunu gördüm. Şikayet yazdım resimlerini çekip gönderdim hiçbir geri dönüş yapmamalarına rağmen birde sistemde açtığım konuları direk kapadılar . Ben böyle bir firma görmedim.

Hasan 1.335 Okunma

Cevaplar

  • Hasan 09 Mayıs 2013

    Şirketten bu zamana kadar işlem yapmamasından dolayı hiç bir beklentim kalmamıştır bu yüzden kendilerinden hiçbir talebim olmadığını belirterek kendi sitelerindeki hesabımı silmelerini talep ettim ben madur oldum başka biriside madur olmasın diye bu şikayetimi silmeyeceğim

  • Hasan 01 Mayıs 2013

    Her gün konularım kapanıyor açıklamayada 4 iş günü içerisinde dönüş olmazsa tekrardan yazın yazıyor ben bu konuyu 22.04.2013 tarihinde açmışım halen bana konu incelemede ve 4 iş gününde tekrardan başvurun yazıyor fakat kimse bu konuya çözüm bulmuyor bu konuyu bırakmayacağım peşini gelen cevap aşağıdaki gibidir. Soru: Sayın Yetkili İncelemerin devam ettiği bir konuyu neden sürekli kapatıyorsunuz örtpas mı etmeye çalışıyorsunuz 28.04.2013 18:56:31 Cevap: Değerli Müşterimiz, Mailinizde belirttiğiniz konu hakkında inceleme yapılmış ve kaydınız alınmıştı. İşlemlerinizin tamamlanması için ilgili departmanımıza bilgilendirme yapılmıştır. Sorunun çözümü doğrultusunda size 4 iş günü içerisinde herhangi bir bilgilendirme ulaşmaz veya sorununuz devam eder ise yeniden iletmenizi önemle rica ederim. Saygılarımızla

  • Hasan 28 Nisan 2013

    Sayın Yetkili Madem benim için çaba gösteriliyor hepsiburada da açık olan konum neden kapatılıyor örtbas edilmeye mi çalışıyor yapılan bir hata var konularım kapatılmasın bu konuyu yargıya taşıtmayın bana her şeyim kayıtlı

  • Hasan 26 Nisan 2013

    Sayın Yetkili , Bu sürecin ne kadar olacağı hakkında bir cevap talep ediyorum. Benim aracım Alfa Romeo ve 8 buji bu bujiler diğer araçlara göre daha pahallı bu olay yüzünden benim yarım depo benzinim ve bujlerim mahvoldu yenileri ile değiştirildi Modacar firmasından bir yetkili arkadaş aradı duruma hak verdi ama hak vermekle kaldı halebu konuda bir aksiyon alamadık

  • Hepsiburada.com Temsilcisi24 Nisan 2013

    Sayın Hasan Y, Sorununuz hakkında takip başlatılmıştır. İşlem detaylarınız tekrar incelenecek ve talebiniz doğrultusunda sonuçlandırılması için çaba gösterilecektir. Bize gösterdiğiniz anlayış için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Hepsiburada.com Ekibi ……………………………………………………………………………………………………………………… Size yardımcı olmak için buradayız. Görüş ve önerileriniz için bize 7 gün 24 saat ulaşabilirsiniz. http://www.hepsiburada.com/liste/MyPage/Support.aspx

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön