Hepsiburada.com Ürün Hakkında Bilgi Yok.

Toprak E. |

28.09.2015 tarihinde aldığım çamaşır makinesi 29.09.2015 tarihinde kargoya verildi görünüyordu ve kargo takibinde 02.10.2015 tarihinde ürünün elimde olacağı yazıyordu. 02.10.2015' te Horoz Lojistik'i aradım ürünün kendilerine henüz Hepsiburada.com' dan gelmediğini belirttiler. Aynı gün Hepsiburada.com'u aradım gün içerisinde bana bu konu ile ilgili mail göndereceklerini söylediler. 03.10.2015 akşamı ilgili mailin hala gelmemesi nedeniyle yeniden Hepsiburada.com müşteri hizmetlerini aradım, yine bana mail ile dönüş yapacaklarını söylediler. Ben aranmak istediğimi de belirttim yeter ki bilgi alayım. 05.10.2015 tarihinde hala bana mail gelmiş değil, ürün hakkında hiçbir bilgi alamıyorum.

Etiketler :

Çağrı Merkezi Bilgilendirme

Şikayet İle İlgili Görüşmeler

  • Toprak E.
    22 Ekim
    21:13

    Şikayetim üzerine bir çok mesaj aldım Hepsiburada.com adresinden ancak hiçbiri sonuç odaklı değildi. İlgileniyoruz, inceliyoruz diyerek geçitirilen mesajlardı.

    06.10.2015 tarihinde 23:56:24 saatinde Hepsiburada.com dan ürünümün para iadesini istedim.
    07.10.2015 tarihinde 09:01:50 saatinde bana para iadesi talebimin alındığını para iadesinin ürün ellerine geçince yapılacağını ancak bu işlemin 2 haftayı bulacağı söylendi.

    Bugün 22.10.2015 ancak benim param hala bana iade edilmedi. Sorduğumda ise kesin bir bilgi tabi ki yine yok ürün kendi ellerine geçince iade yapılacakmış. Bu kadar kendi sattığı üründen habersiz bir firma.

    Hepsiburada.com alışveriş sitesinden memnun değilim.

  • 05 Ekim
    18:48

    Sayın Toprak E.

    Talebiniz hakkında Hepsiburada.com Müşteri Hizmetleri sisteminde BDV-356-53462 no'lu kayıt bulunmaktadır. Yukarıda vermiş olduğunuz bilgiler mevcut kaydınızın içerisine eklenmiştir.

    Talebinizin çözüm sürecinin daha hızlı ilerleyebilmesi için, konu ile ilgili her türlü bilgi ve taleplerinizi yukarıdaki kayıt numarası ile Hepsiburada.com: Hesabım: Müşteri Hizmetleri sayfasından takip edebilirsiniz:

    http://www.hepsiburada.com/liste/MyPage/SupportTicketWatch.aspx

    Saygılarımızla

    Hepsiburada Müşteri Hizmetleri