02 Mayıs 2013

Hepsiburada.com Müşteri Hizmetleri ve İade!

Yaklaşık 1 haftadır Müşteri Hizmetlerine bağlanmaya çalışıyorum. Şaka gibi yahu müzik dinleyip duruyorum dın dın! Biri artık cevap verse de ürünümü iade edebilsem. Bir daha hepsi burada'dan ürün almak mı?Asla!!

Soru soruyorum cevabımı almaktan bile men edilmiş durumdayım!

Hülya 55 Okunma

Cevaplar

  • Hülya 08 Mayıs 2013

    Ben daha fazla birşey demek istemiyorum sizlere, bu da son yazışımdır ben böyle bir müşteri hizmetleri görmedim duymadım bilmiyorum bir daha asla sitenizden alışveriş yapmam. 2 haftadır adamakıllı bir geri dönüş alamadım. aldığım cevaplar da KOCA BİR HİÇ dönen yok sorunu dinleyen yok. Sizlerden ricam üyeliğimi silin ben başka birşey istemiyorum. Usandım ara ara ara ara muhatap bulamamaktan.

  • Hülya 06 Mayıs 2013

    Hala bir geri dönüş alamadım bu nasıl iş !!

  • Hülya 03 Mayıs 2013

    Ben bir tüketiciyim ve ihtiyacım doğrultusunda sipariş veriyorum, gelen ürün hasarlı. Siteniz üzerinden form dolduruyorum. İade kodu diye bişy yok ortada benden iade kodu isteniyor. ve üstüne üstlük de iade işlemim ürün bana hasarlı gelmiş olduğu halde reddediliyor! Bir daha asla siteniz üzerinden alışveriş yapmayacağım ve çevremdeki herkese de duyuracağım. Bu nasıl bir hizmettir bu nasıl bir kalite anlayışıdır. Müşteri Hizmetleri yalnızca anlıyorum demekle yetiniyor! Tüketici Mahkemesine başvuracağım bu kadar olmaz! Yarın iade sürem doluyor ve iade edemiyorummmmmmmmmmm

  • Hülya 02 Mayıs 2013

    Ben bir tüketiciyim ve ihtiyacım doğrultusunda sipariş veriyorum, gelen ürün hasarlı. Siteniz üzerinden form dolduruyorum. İade kodu diye bişy yok ortada benden iade kodu isteniyor. ve üstüne üstlük de iade işlemim ürün bana hasarlı gelmiş olduğu halde reddediliyor! Bir daha asla siteniz üzerinden alışveriş yapmayacağım ve çevremdeki herkese de duyuracağım. Bu nasıl bir hizmettir bu nasıl bir kalite anlayışıdır. Müşteri Hizmetleri yalnızca anlıyorum demekle yetiniyor! Tüketici Mahkemesine başvuracağım bu kadar olmaz!

  • Hülya 02 Mayıs 2013

    ya bu nasıl iştir allah aşkına hasarlı ürünü iade edemiyorum. Funda Budak 14:15 (58 dakika önce) Kime: bana Değerli Müşterimiz 0080374323 Nolu Siparişinizdeki Erdem Kardelen Aile Boy Çaydanlık Ürününüz İçin Yapmış Olduğunuz Arıza Talebinizi Kabul Edilmemiştir. Teşekkür Ederiz. Hepsiburada.com Sebepppp???

  • Hülya 02 Mayıs 2013

    Biri beni arayabilir mi??? Form doldurmama ekran izin vermiyor. Çünkü daha önce doldurdum. İade süresi geçecek ve hasarlı ürün elimde kalacak yardım yardım yardım..

  • Hepsiburada.com Temsilcisi02 Mayıs 2013

    Sayın Hülya S, Sorununuz hakkında detaylı inceleme yapılmış ve konuyla ilgili size e-posta yoluyla bilgilendirme yapılmıştır. Talebiniz sonuçlandırılıncaya kadar sizinle iletişim halinde olacağız. Bu süreçte sizi istemeden üzdüğümüz için özür dileriz. Saygılarımızla, Hepsiburada.com Ekibi ……………………………………………………………………………………………………………………… Size yardımcı olmak için buradayız. Görüş ve önerileriniz için bize 7 gün 24 saat ulaşabilirsiniz. http://www.hepsiburada.com/liste/MyPage/Support.aspx

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön