13 Nisan 2013

Hepsiburada.com Garantili Cep Telefonu Tamiratı İçin 320TL Ücret Bildirdi!

Hepsiburada.com'dan Apple marka Iphone4S cep telefonu satın almıştım. Telefon 7 ay içinde donanım arızası yaşadı, WIFI ve Bluetooth bozuldu. Garanti kapsamında telefonum servise gönderileceği bilgisiyle benden istendi. Aradan geçen 2-3 hafta sonunda tarafıma KDV hariç 320 TL onarım ücreti olduğu maille bildirildi.

Garantili bir telefon için benden Hepsiburada ücret talep etti diye anladım. Bunu Hepsiburada'ya bir kaç kez yazılı olarak sordum, bana cevap atan yok. İstediğim şey bana yazılı olarak bu ücretin benden talep edildiğinin bildirilmesi. Ardından tüketici sorunları hakem heyetine veya gerekirse tüketici mahkemesine başvuruda bulunacağım.

Gökmen 106 Okunma

Cevaplar

  • Gökmen 29 Ağustos 2015

    Tüketici hakem heyeti yaptığım başvurumu 1,5 yıl sonra işleme alabildi. Bilirkişi incelemesinde haklılığım kanıtlandı. Verdiğim sözleri tuttum, davayı kazanıyorum. Şimdi Hepsiburada düşünsün. Paramı yasal faiziyle bana geri ödeyeceksiniz, hepsimorola.com.

  • Hepsiburada.com Temsilcisi27 Nisan 2013

    Sayın Gökmen F, Sorununuz hakkında detaylı inceleme yapılmış ve konuyla ilgili size e-posta yoluyla bilgilendirme yapılmıştır. Bu süreçte sizi istemeden üzdüğümüz için özür dileriz. Saygılarımızla, Hepsiburada.com Ekibi ……………………………………………………………………………………………………………………… Size yardımcı olmak için buradayız. Görüş ve önerileriniz için bize 7 gün 24 saat ulaşabilirsiniz. http://www.hepsiburada.com/liste/MyPage/Support.aspx

  • Gökmen 26 Nisan 2013

    HEPSİBURADA.COM SİTESİ MÜŞTERİLERİNİN PARASINI ALIP SONRA SATTIKLARI BOZUK ÜRÜNLERLE İLGİLENMEYİP MÜŞTERİLERİNİ MAĞDUR BIRAKAN BİR SİTEYE DÖNÜŞTÜĞÜNÜ BANA YAŞATARAK GÖSTERMİŞTİR.SİTEYE GÜVENEREK ALDIĞIM IPHONE CEP TELEFONU 6 AY SONRA YAZILIM HATASI VERİYOR, TELEFONU 20 İŞGÜNÜ İÇİNDE TAMİR ETTİREMİYOR, BENDEN GARANTİLİ ÜRÜNE 320 TL PARA İSTİYOR, ÜSTÜNE ÜSTLÜK BİR DE PIRIL PIRIL TELEFONA DARP GÖRMÜŞ GİBİ SAÇMA YALANLAR SÖYLEYİP TELEFONU TAMİR ETTİRMEMEK İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPIP MÜŞTERİYİ SATTIĞI BOZUK TELEFONLA BAŞBAŞA BIRAKIYOR.BU SAATTEN SONRA HEPSİBURADA!!!!!.COM İLE ANCAK TÜKETİCİ MAHKEMESİNDE MUHATTAP OLABİLECEĞİZ.HAKLI OLAN BEN OLDUĞUM İÇİN BU İŞİN PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIM.HEPSİBURADA.COM A ŞİMDİDEN GEÇMİŞ OLSUN DİYORUM.

  • Gökmen 20 Nisan 2013

    Hepsiburada hiçbir soruma yanıt vermiyor. Telefonuma el koymuş durumda. Şikayetvar'a yazmak da bir işe yaramadı, müşteri kaybetmek bunların umurunda bile değil. Önümüzdeki hafta tüketici mahkemesine başvurup gelişmeleri buraya yazacağım.

  • Gökmen 18 Nisan 2013

    Hepsiburada.com cep telefonuma el koydu, telefonu geri göndermiyor. Tamir etmeyin dedim, çünkü ben hatalı kullanmadım, telefonum geri gelsin ve ben gerekli yasal başvurularda bulunacağım. Kimse aman sakın hepsiburada.com dan pahalı bir ürün almaya kalkmasın, işte böyle mağdur ediyorlar insanı.

  • Gökmen 17 Nisan 2013

    Hepsiburada.com cep telefonumu geri vermiyor, hiçbir soruma günlerdir cevap yok, garantili cep telefonum için benden haksız yere 320 TL +KDV para istedi. Tamir etmesinler, telefonumu geri yollasınlar, telefon gelince tüketici mahkemesine başvuracağım.

  • Gökmen 13 Nisan 2013

    Sayın Hepsiburada yetkilisi, siz hangi çözümden bahsediyorsunuz? Resmen müşterinizi kandırıyorsunuz. Telefonum garantilidir, telefonum kırılmadı, suya düşmedi, ben içini açıp bozmadım. Telefonun entegresi IOS 6.0.1 yazılımının ayarları bozmuş olması yüzünden bozuldu, internette bu sorunu yaşamış yerli yabancı çok fazla sayıda insan var, bir dünya forumda yazışmalar var. Siz kimi kandırmaya çalışıyorsunuz? Bana servisinizden bir yetkili bildirin, ben görüşeyim. Bana kullanıcı hatamı söylesin bakalım. Bana lütfen telefonumu geri gönderin. Elimdeki orjinal faturam, hepsiburadanın gönderdiği kullanıcı hatası yazısı, garanti belgemle birlikte tüketici sorunları hakem heyetine başvuracağım. Siz sorunumu çözseniz bile hepsiburada benim için bitmiştir. Tüm çevremi de sizden aman sakın telefon almasınlar diye tembihleyeceğim, ne kadar çok uğraştırdınız beni. Sonunda ben kazanacağım, kaybeden hepsiburada'nın müşteri memnuniyetsizliği yaratma ekibi olacak, bir katkım olabilirse ne mutlu bana.

  • Hepsiburada.com Temsilcisi13 Nisan 2013

    Sayın Gökmen F, Sorununuz hakkında detaylı inceleme yapılmış ve çözüme ulaştırılmıştır. Konuyla ilgili size e-posta yoluyla bilgilendirme yapılmıştır. Bu süreçte gösterdiğiniz anlayış için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Hepsiburada.com Ekibi ……………………………………………………………………………………………………………………… Size yardımcı olmak için buradayız. Görüş ve önerileriniz için bize 7 gün 24 saat ulaşabilirsiniz. http://www.hepsiburada.com/liste/MyPage/Support.aspx

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön