10 Nisan 2013

Hepsiburada.com Faturamı Göndermiyor!

60460965 numarası ile 13.03.2013 tarihinde vermiş olduğum otomobil lastikleri siparişim 15.03.2013 tarihinde teslim edildi ancak içinden ürünlerin faturası çıkmadı hemen çağrı merkezini aradım bana ürünler tedarikçi firma tarafından gönderildiği için ürün teslim tarihinden itibaren 3 hafta içerisinde posta ile faturamın gönderileceği söylendi ancak 25 gün oldu hala fatura gelmedi çağrı merkezine ilettiğim talep sonucu bana ürünleri teslim alalı 25 gün olmasına rağmen dün maille gelen cevapta teslim tarihinden itibaren 3 hafta içinde faturamın gönderileceği yazıyor ama bugün 25. gün oyalıyorlar resmen ben yıllardır hepsiburada dan alışveriş yapıyorum ama çok büyük hayal kırıklığına uğradım.

Özkan 37 Okunma

Cevaplar

  • Özkan 13 Nisan 2013

    Bana gelen cevap faturanın aslının daha önce gönderildiği için tekrar gönderilmesinin mümkün olmadığı ancak bana gönderilen asıl değil üzerindeki yazıları bile doğru dürüst okunmayan fotokopi ayrıca bundan önceki mailde bana faturanın adresime teslim edilmek üzere ptt ye verildiği ancak şimdi ise böyle birşey olmadığı söyleniyor yani anlayacağınız kendi kendileri ile bile çelişiyorlar oyalamaktan başka yaptıkları birşey yok çözülen herhangi bir sorun da yok yazıklar olsun başka birşey demiyorum ancak inşallah bana gönderilen kopya sahtedir çünkü bu konuyu tüketici hakem heyeti, vergi dairesine vergi kaçırmak ve savcılığa da sahte evrak düzenemekten dolayı suç duyurusunda bulnacağım gerisini firma yetkilileri düşünsün.

  • Hepsiburada.com Temsilcisi13 Nisan 2013

    Sayın Özkan Ü, Sorununuz hakkında detaylı inceleme yapılmış ve konuyla ilgili size e-posta yoluyla bilgilendirme yapılmıştır. Bu süreçte sizi istemeden üzdüğümüz için özür dileriz. Saygılarımızla, Hepsiburada.com Ekibi ……………………………………………………………………………………………………………………… Size yardımcı olmak için buradayız. Görüş ve önerileriniz için bize 7 gün 24 saat ulaşabilirsiniz. http://www.hepsiburada.com/liste/MyPage/Support.aspx

  • Özkan 12 Nisan 2013

    Firmayla mail yolu ile yaptığım görüşmelerde de özelllikle belirtmeme rağmen bana bugün kargo ile faturamın aslını değil fotokopisini aslı gibidir diye kaşeleyip göndermişler bu kadar ısrar etmeme rağmen faturamın aslı yerine kopyasını göndermeleri çok garip doğrusu

  • Özkan 11 Nisan 2013

    Bekliyorun inşallah en kısa zamanda faturamın aslını imzalı kaşeli bir şekilde adresime gönderirsiniz çünkü aracımın lastiklerini değiştirmem gerekir ancak faturam elime geçmediği için ürünleri bana gönderdiğiniz şekilde kullanmadan muhafaza ediyorum. Sizden haber bekliyorum. İyi günler.

  • Hepsiburada.com Temsilcisi10 Nisan 2013

    Sayın Özkan Ü, Sorununuz hakkında detaylı inceleme yapılmış ve konuyla ilgili size e-posta yoluyla bilgilendirme yapılmıştır. Talebiniz sonuçlandırılıncaya kadar sizinle iletişim halinde olacağız. Bu süreçte sizi istemeden üzdüğümüz için özür dileriz. Saygılarımızla, Hepsiburada.com Ekibi ……………………………………………………………………………………………………………………… Size yardımcı olmak için buradayız. Görüş ve önerileriniz için bize 7 gün 24 saat ulaşabilirsiniz. http://www.hepsiburada.com/liste/MyPage/Support.aspx

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön