19 Ekim 2016

Hepsiburada.com Eksik Ürün Teslimatı Ve Para İadesi.

Hepsiburada.com' dan 10.09.2016 tarihinde 2 adet 6***5 sipariş no.lu Bunjee Laura Beyaz çalışma masası sipariş etmiştim. 17.09.2016 tarihinde 1 adet olarak (sevk irsaliyesinde de 1 adet yazılı) teslim aldım. Bende ayın 19.09.2016 tarihine kadar gelir diye bekledim. Fakat gelmeyince müşteri hizmetlerine bu konu hakkında kayıt açtırdım bana 48 saat içerisinde size dönüş yapılacaktır denildi. Ama 19.10.2016 tarihi olan bugüne kadar hiçbir şekilde bana bilgi verilmedi.

Her 48 saatte bir ben yeni kayıt açtırdım diyebilirim. Müşteri hizmetlerini 17.10.2016' da aradığımda bana eski kayıtların sistemin güncellenmesi sırasında silindiğini yeni kayıt açılması gerektiğini söylediler. Yani 19.09.2016 tarihinden beri açtırdığım kayıtların hepsi iptal olmuş. Bende 17.10.2016'da ürünü yollayamıyorsanız bile paramı iade edin dedim. Yine bundan da dönüş yapılmadı. Tam 1 aydır bu sorunu yaşıyorum lütfen!

Sevinç 104 Okunma

Cevaplar

  • Sevinç 02 Kasım 2016

    Bana bu ürün 2 aydır halen gelmediii öncelikle bunu bilin istedim. Ayrıca bana verdikleri takip numarasını da araştırdım ve daha önce teslim aldığım farklı bir ürünün takip numarası olduğunu öğrendim. Yani sizin anlayacağınız bana çok güzel bir hilebazlık yapıldı. Çünkü ben bu malum siteden aynı dönemler içinde birden fazla eşya aldım. Ve bunları bana tek tek yolladılar. İşte tam bu sırada 2 ürün siparişimin 1 ini yollayıp daha önce teslim ettikleri başka bir ürünün takip numarasını da göndererek eksik olan siparişimi gönderdiklerini söyleyerek dalga geçip parayı ceplerine indiriyorlar. Ya ben teslim aldığım ürünün neden peşine düşiyim ya akıl mantık var yaaaa. Bir düşünün milyonlarca müşterisi olan bir site bu durumu teknolojinin zirve yaptığı bir devirde aydınlatamıyor ve takip edemiyor. Nedeni gayet açık değil mi? Herkesden üçer beşer topluyorlar çünkü başka bir açıklaması yok artık. Lütfen sizden de bu konuya hassasiyet göstermenizi önemle rica ediyorum. Bakın ben 2 aydan fazladır mağdurum madur

  • Sevinç 27 Ekim 2016

    2 adet sipariş ettiğim ürün bana 1 adet olarak 10.09.2016 tarihinde teslim edildi. Sonra sında 2 aydır 2. ürünüm için sürekli müşteri hizmetleriyle görüşmemde bana ha bugün ha yarın dediler dün 25.10.2016 da adresinize gönderilmiştir dediler ama gelmediğini söyledim bugün onlarda bana 66844045 001750281883 Bunjee Laura Çalışma Masası Beyaz26.10.2016, eksik Ürün Talebi Reddedildi 3.10.2016, müşteri Gönderi Onayı Verildi 2016-10-03 10:04:41 Başvurunuz uygun bulunmadı diye mesaj gönderdiler şimdi bana yardım eder misiniz çünkü bu gerçekten enteresan almadığım bana teslim edilmemiiş bir ürün için almış gösteriliyorum. Elimde sadece 1 ürün gönderildiğine dair sevk irsaliyesinden başka bir şey yok ne bir fatura ne de 2. ürünü aldığıma dair bir belge yoktur.

  • Sevinç 27 Ekim 2016

    Tedarikçi firma, 66844045 numaralı Bunjee Laura Çalışma Masası Beyaz isimli eksik ürününüzün f0b5fde48fe6 Sürat Kargo takip numarası ile gönderilmiş olup, tarafınıza teslim edildiği gözükmektedir. Ürün tarafınıza ulaştı ise bilgi vermenizi rica ederiz. Hepsiburada.com yukarıda yazılı olan metni bana göndermiş. Bende sürat kargoyu 27.10.2016 da arayıp onların verdiği takip numarasını sorgulattığım da Türkiye genelinde böyle bir kargonun olmadığını söylediler zaten bende böyle bir kargo almadım. Alsam ne diye bunlarla uğraşıyım lütfen yardım edin sinir hastası oldum bunların saçmalıkları yüzünden

  • Sevinç 25 Ekim 2016

    Ama hala gelmedi ve hiç bilgi veren de yok lütfen benim ürünüm nerdeeeeee şikayetim var diye almıyosunuz ama benim ürünüm hala hala yok orta da yok yok yok

  • Sevinç 24 Ekim 2016

    İlginiz için teşekkür ederim ama, maalesef bana hala bir şey gelmedi 20.10.2016 da ürün adresinize gönderilecektir diye hesabım - mesajlarım kısmına not yazılmış fakat gelen yok yok yoooook.

  • Sevinç 24 Ekim 2016

    İlginiz için teşekkür ederim ama, maalesef bana hala bir şey gelmedi 20.10.2016 da ürün adresinize gönderilecektir diye hesabım - mesajlarım kısmına not yazılmış fakat gelen yok yok yoooook.

  • Hepsiburada.com Temsilcisi20 Ekim 2016

    Sayın Sevinç S. Talebiniz hakkında Hepsiburada.com Müşteri Hizmetleri sisteminde MOD-454-54796 no'lu kayıt bulunmaktadır. Yukarıda vermiş olduğunuz bilgiler mevcut kaydınızın içerisine eklenmiştir. “Talebinizin çözüm sürecinin daha hızlı ilerleyebilmesi için, konu ile ilgili her türlü bilgi ve taleplerinizi üyelik sayfanızda yer alan “Hesabım - Mesajlarım - Müşteri Hizmetleri Mesajları” sayfası üzerinden iletebilirsiniz.” http://www.hepsiburada.com/liste/MyPage/SupportTicketWatch.aspx Saygılarımızla Hepsiburada Müşteri Hizmetleri

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön