Hepsiburada'da İstemeden Premium Üyelik Sorunu

Mevlüt
05 Kasım 05:31

Hepsiburada sitesinden 5.11.2024 tarihinde alışverişi yaptım. İstemediğim halde ve farkında olmadan Premium üyesi yapılmışım SMS olarak bilgi verilince haberim oldu. Böyle bir şeyi kabul etmiyorum. İptal edilmesini ve gerekli işlemlerin yapılmasını rica ediyorum. İnsanların dalgınlığını kullanarak farkında olmadan üye yapıyorsunuz. Bu hiç etik değil, Hepsiburada gibi bir markadan beklenmedik bir uygulama acil bu uygulamayı bitirmeniz lazım. İptal etmek istiyorum ama onu bile 1 gün sonra, bilgisayar web sitesinden iptal edilmesi gerekiyor diyerek zorlaştırıyor ve insanların unutup iptal etmemesini istiyorsunuz gerçekten yazık!

05 Kasım 05:36 (Şikayetten 4 dakika sonra)
Mevlüt
06 Kasım 01:19

Neyi inceliyorsunuz kardeşim! Sanki bilmiyorsunuz sorunu yüzlerce şikayet var bu konuda kimi kandırıyorsunuz? İnsanların aklıyla alay ediyorsunuz! Üyeliğimi iptal edin bir daha alışveriş yapan ne olsun! Bir de yerli marka olacaksınız biz millet olarak bu yüzden ilerleyemiyoruz çünkü ticari ahlak yok bizde!

07 Kasım 13:37

Merhaba Mevlüt Bey, Talebiniz incelenmiş ve telefon numaranızdan sizinle iletişime geçilerek bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, Hepsiburada

Hepsiburada Premium Üyelik İptali

06 Aralık 14:37

Hepsiburada'da İptal Edilemeyen Premium Üyelik Sorunu

Betül
06 Ekim 00:06
"Hepsiburada müşteri hizmetleri ile iletişime geçildi ve sorun çözüldü. 1 ay sonuna kadar avantajlardan faydalanmak için üyeliğin devam edeceği ve sonrasında sonlanacağı söylendi. Ayrıca Premium'a kayıtlı olduğu için silinemeyen kartın silinmesine yardımcı oldular. Teşekkürler🙏"

Hepsiburada Premium Üyelik Karmaşası

Ayşe