Hepsiburada.com Stoklarında Olan Ürünü Kargolamıyor.

Hepsiburada müşteri hizmetlerinden Gizem hanım arayarak sistemsel bir durum olduğunu söyleyerek yardımcı olamadı, sistemi oluşturan benmişim gibi. Şu an ürün stokta var neden gönderilmiyor içeriğinde oluşturduğum şikayetim e de aşağıda ki alakasız bir cevap verdiler. Hepsiburada üzerinden sipariş verilmemesi gerektiğini anlamış olduk. "656255445 numaralı siparişinizde yer alan iPhone 13 128 GB ürününüzü kontrol ettim. Ürününüzün 05.04.2023 tarihine kadar kargoya verileceğini görüntüledim. Ürününüzün bir an önce tedarik edilmesi için gerekli bilgilendirmeleri sağladım. Belirtmiş olduğum süre sonunda kargoya verilmezse bilgi vermenizi rica ederim. Size hemen yardımcı olmak isterim."
21.03.2023 Tarihinde Saat 12.41'de Hepsiburada.com üzerinden Hepsiburada satıcılı iPhone ® 13 128 GB Yeşil renkli telefonu siparişi verdim (Sipariş No: 656 255 445) ürünün teslimat tarihi 05.04.2023 görünüyor fakat yine aynı model ve renkli telefonu Hepsiburada satıcısından sipariş etmek istersem " Yarın kapında " seçeneği ile bugün kargoya verileceği söyleniyor. Madem stoklarınızda bu telefon mevcut neden daha önce sipariş veren müşterilerinizi mağdur ediyorsunuz? "Eskiden sipariş veren müşteriler zaten ücretini ödedi beklesinler, yeni sipariş verenlere öncelik tanıyalım" mı diyorsunuz? Konuda hakkında canlı müşteri hizmetlerine bağlandım fakat herhangi bir çözüm sunmadılar, 291452757 numaralı şikayet kaydını oluşturdular.