Hepsiburada.com dan aldığım telefonum 21 gün geçmesine rağmen yapılmadı ve ilgilenen de olmadı. Tüketici Hakem Heyeti ®'ne şikayet oluşturdum ve beni haklı buldular telefonu tüm aksesuarlarıyla ve hakem kararıyla hepsiburada.com a gönderdim. 22 Mart'a kadar incelenip iadeniz onaylanacak dediler bugün 23 Mart hala ne onaylandı ne tutar hesabıma yatırılmadı. Sürekli aynı cevapları yazıp duruyorlar ilgileniyoruz. Aylardır beni mağdur ettiler telefonsuz kaldım acil iademin yapılmasını istiyorum
Merhaba,
Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Yaşanan durumu memnuniyete
dönüştürmek için ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz.
Farklı soru ve talepleriniz için web sitemizde üye girişi yaptıktan sonra sağ üst köşedeki "Çözüm Merkezi" bölümüne girerek destek alabilir, talep oluşturabilirsiniz.
Saygılarımızla,
Hepsiburada.
Merhaba Emir Bey,
Talebiniz incelenmiş ve üyelik sahibi ile iletişime geçilerek bilgilendirme yapılmıştır.
Talebinizle ilgili Hepsiburada Çözüm Merkezi sisteminde 171077877 numaralı kayıt bulunmaktadır. Verdiğiniz bilgiler mevcut kaydınıza eklenmiştir. En kısa sürede size dönüş yapılacaktır.
Sorularınızı ve taleplerinizi web sitemizde üye girişi yaptıktan sonra sağ üst köşede göreceğiniz “Müşteri Hizmetleri” bölümünden iletebilir, mesajlarınızı “Hesabım – Soru ve Taleplerim” bölümünden takip edebilirsiniz.
Saygılarımızla,
Hepsiburada
212765981 numaralı sipariş numarası ile Hepsiburada sitesi üzerinden MyElektronik2021 isimli firmadan 18 Temmuz 2022 Tarihinde 3200 TL'lik bir bebek arabası aldım. Araba geldikten çok kısa bir süre sonra denge kaybı oluşmaya başladı, sonrasında da kapanma özelliğini kaybetti. Normalde kabin boyu ola...
17 Nisan pazartesi günü saat 23:58'de, "329487294" sipariş numarasıyla bir yatak siparişim oldu. Teslimat detaylarının ayarlandığı bölümde ev adresimi güncelleyip ayarlarımı kaydettim. Fakat siparişimi girdikten sonra sipariş detaylarında teslimat adresi olarak iş yeri adresime gönderileceğini gördü...
908 929 832 Hepsiburada'dan Premium alıp sürekli ürün alan biriyim. Sağlik urunu aldım lakin paket zaten yırtık geldi geldiği gibi iade ettim. Ürün iadem onaylanmadı müşteri tarafında olmadılar ben de Premium alıp Hepsiburada kullanan biriydim bugünden sonra bırakıyorum.
Hepsiburada kaliteyi bozdu maalesef. Kısa aralıkla önce satıcısı Hepsiburada olan ürünüm için tedarikçiye ulaşamadıklarından iadesi yapılamadı ve zama...