Hepsiburada Ve Temsilcileri Tarafından Ağır Mağdur Oldum
128görüntüleme

Ben gerçekten inanamıyorum artık! Tarafıma, ürünü bir şekilde size ulaştıracağız dendi çok fazla mağduriyet yaşadınız çok özür dileriz dendi ve bundan yaklaşık 3-4 saat sonra sipariş iptal oldu ve ayakkabıyı artık hiç alamıyorum. Üzücü nokta ise temsilcinizin sizi mağdur etmeyeceğiz demesi ne gerekiyorsa yapacağız demesi ve üstüne üstün mağdur etmesi ve bu mağduriyet üst üste 3 kere olması. Artık size ne diyeceğimi bilemiyorum!
32 yaşındayım hayatımın hiçbir döneminde bu kadar mağdur olmamıştım. Yaklaşık 10 gün önce sipariş verdiğim ayakkabıyı hala göndermediler ve Hepsiburada daki temsilcim s** hanım tarafından sürekli oyalanarak ve kesin bir cevap alamayarak bu duruma kadar geldik. Aradığımda sürekli olarak karşı tarafa bildirim yapıldığı söylendi ve hiçbir şekilde tatmin edici bir cevap bulamadım. Daha önde 2 ayakkabı siparişi vermiştim ve numaraları uymadığı için iade ettim. İade sürecini de biraz uzattılar ve o arada ayakkabılar 2 katı fiyatına çıktı. Ben artık 2 ayakkabı yerine 1 ayakkabı alabiliyordum ve o ayakkabıyı da aldım 10 gündür haber alınamıyor kimseden. Bugün de baktım ki o ayakkabı da 2 katı fiyatına çıkmış ve göndermiyorlar.