02 Haziran
Meltem'in Teşekkür Mesajı
“Hepsiburada bir tanesin çözüm odaklı güvenilir hızlı hesaplı daha ne olsun teşekkür ederim”

Hepsiburada üzerinden By tuna kuruyemiş ® adlı firmadan Tuğba Kuruyemiş ® Türk kahvesi aldım ancak ürün geldiğinde üzerinde amblem marka son kullanma tarihi yazmıyor.

Marka adı kullanılarak orijinal olmayan ürün mü satılıyor? Tuğba kuruyemişten açıklama ve telafi bekliyorum.

Hepsiburada Logo
02 Haziran 13:50
02 Haziran 14:26

Ben Tuğba kuruyemişten araştırmasını bekliyorum sonuçta onun marka adı kullanılıyor

Hepsiburada Logo
02 Haziran 14:48
05 Haziran 12:11

Hepsiburada müşterisinin arkasında duruyor ürünün görseldeki ürünle aynı olmadığını kabul edip. Para iadesi yaptı kahveler de sizde kalsın dedi. Kahveyi açtım çok kötü by tuna kuruyemişten alişveriş yapmayın orijinal ürün satmıyor. Hepsiburada'ya teşekkür ederim

05 Haziran 12:13

Hepsiburada Milli Piyango Çekilişinde Gizlilik Sorunu

10 Ağustos

İlk çıktığı günden itibaren ev halkından dünyalar kadar bilet satın aldık ve etrafımızda bir tane çıkan insan göremiyoruz. Gizlilik esastır kabul ediyorum ama ürünlerin minimum 2 katı maksimum 3 katı para toplanıyor bu şaibeyi ortadan kaldırmanız gerekiyor. En azından hangi il ilçe isim soy isim olm...

Hepsiburada Olumlu Yorumu Dahi Gerekçe Göstermeden Yayımlamıyor

06 Ağustos

www.hepsiburada.com üzerinden satın aldığım 4 adet lastik için değerlendirmede bulundum, resim ekinde de göreceğiniz üzere yorumum yorum kriterlerine uygun bulunmayarak onaylanmadı, şimdi soruyorum bu yorumda yayıma girmeyecek nasıl bir cümle var? Kafanıza göre yorumları onaylıyorsunuz, bu konuda bi...

Hepsiburada'dan Yanıltıcı Ürün Ve Açıklama

27 Temmuz

Hepsiburada bilinçli olarak yanıltıcı ürün gönderilmesi konusunda mağduriyetimizi gidermemektedir. 26-10-2021 tarihli fatura ile Hepsiburada'dan kızım için aldığım, aynen web sayfasında ve faturada yazığı şekilde "Xiaomi Redmi Note 864 GB (Xiaomi Türkiye garantili) " cep telefonunu ekran arızasının ...

Hepsiburada Ürün Fiyat Uyuşmazlığı

21 Temmuz

Merhaba, Reeder S2 Max akıllı saat almak istemiştim. Akakçe sitesi üzerinden en düşük rakama bu ürünü Hepsiburada ' da buldum ürün satın alacaktım ürün 358 ₺, ürünü sepete ekledim mi fiyatı 486 ₺ oluyor bu nasıl olabiliyor açıklama istiyorum. Bu konuda ivedilikle destek bekliyorum.

0 Yorum

Hepsiburada Şikayetvar üye markasıdır