Hepsiburada Uygulamada Hesabım, Üye Girişi, Sepetim Kısmı Açılmıyor

Yusuf
01 Ekim

Hesabımda ne sepetim kısmına girebiliyorum ne de hesabım siparişlerim kısmına. Sonrasında uygulamayı sildim tekrar yükledim bu sefer de giriş yapma yerine giremiyorum. Ama internet tarayıcımdan her türlü giriş yapabiliyorum. Buna bir çözüm bulun lütfen.

Hepsiburada Uygulamada Hesabım, Üye Girişi, Sepetim Kısmı Açılmıyor

3 hafta önce

Hepsiburada Üye Girişi Ve Sepete Giriş Yapamıyorum

Berna
3 hafta önce

Hepsiburada'nın uzun zamandır Premium üyesiyim. Bugün alışveriş için sepete attığım hiçbir ürüne ulaşamadım. Sabah'tan beri sepet açılmıyor. Uygulamayı sildim, tekrar yükledim fakat bu sefer üye girişi de yapamadım. Sorun yine aynı, lütfen ilgilenir misiniz? Yoksa iptal edeceğim.

Hepsiburada Premium 1 TL Yerine 14,90

Kezban
27 Eylül

Daha önce Premium üyesi olmadım ve 1 TL karşılığında üye olmak istedim. Ancak ödeme adımında 14,90 TL ödeme çıkıyor. Defalarca talep oluşturdum ama çözülmedi. Bu nasıl uygulama anlamadım. 14,90 da olsa üye olayım dedim yine de olmuyor, tüm bilgileri girdikten sonra sepete yönlendirip sepet boş diyor...

Hepsiburada Online Alışveriş Sitesi Sorunu

Büşra
08 Ağustos

Hepsiburada online alışveriş sitesinde bir haftadır sorun yaşıyorum. Sepete ürün ekledikten sonra sepeti açamıyorum, sürekli açacak gibi bekletiyor. Favoriler listesini açmıyor. Uygulamayı silip tekrar yükledim 3 kere yine de sorun çözülmedi. Tekrar yükledikten sonra da üye girişini yapamıyorum.

0 Yorum

Hepsiburada Şikayetvar üye markasıdır