Merhabalar.
Ben 21 kasımda Hepsiburada'dan bir ayakkabı aldım. Fakat 25 kasımda ürüniptal edildi, yanlış fiyat girildiğinden. Ben kaç gündür Hepsiburada'dan müşteri temsilcisinden, firmanın, vergi numarası, mersis numarası, iletişim bilgilerini, ve faturamı istediğim halde geri dönüş sağlanmıyor, hem Hepsiburada'dan hem de firmadan şikayetçiyim.
Sipariş numarası: 706 580 464
Şimdiden teşekkür ederim.
03 Aralık 2022 15:49
Merhabalar
706 580 464 numaralı siparişim fiyat yanlışlığından dolayı iptal edildi.
Müşteri temsilcisi beni aradı hukuk departmanımız buna izin vermiyor dedi.
Konu hakkında şikayetçiyim.
Merhaba,
Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Yaşanan durumu memnuniyete
dönüştürmek için ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz.
Farklı soru ve talepleriniz için web sitemizde üye girişi yaptıktan sonra sağ üst köşedeki "Müşteri Hizmetleri" bölümüne girerek destek alabilir, talep oluşturabilirsiniz.
Saygılarımızla,
Hepsiburada.
Çözüm merkezi dediğiniz yer sadece şikayet dinleme merkezi olmuş. Dinliyor ve aynen şunu söylüyor, yetkili birime iletiyorum. Başka hiçbir şey yapılmıyor. Yetkili birim dönmüyor. Çözüm merkezinden 3 kez üye numaramı istedim onu da vermediler. Gerçekten şaka gibisiniz. Hepsiburada
Çözüm merkezi şimdi beni aradı. Bana firmanın mersis numarası, vergi numarası gibi bilgileri tüketiciyle paylaşmadıklarını belirtiler. Bu konuda şikayetçiyim,
Merhaba Yakup Bey,
Talebiniz incelenmiş ve telefon numaranızdan sizinle iletişime geçilerek bilgilendirme yapılmıştır.
Sorularınızı ve taleplerinizi web sitemizde üye girişi yaptıktan sonra sağ üst köşede göreceğiniz “Çözüm Merkezi” bölümünden iletebilir, mesajlarınızı “Hesabım-Soru ve Taleplerim” bölümünden takip edebilirsiniz.
Saygılarımızla,
Hepsiburada
Hepsiburada dan 26 jant bisiklet sipariş ettim. Bisiklet geldi kurulumunu yaptırdım. 2 ay kadar sonra bisikletin 26 jant değil de 24 jant olduğunu başka bir bisiklet servisinden öğrendim. İnanmayıp janta kendimde baktım 24x şeklinde numara var. Hepsiburada çözüm merkezini arayıp durumu bildirdim. İa...
Hepsiburada üzerinden Royal bed adı altında bir satıcıdan yatak aldım.
2 gün içinde sözüm ona ürün kargolandı. Sözüm ona evde değilmişim geri dondu. Tekrar kayıt oluşturdum tekrar kargolanması gerekirken 20 gün geçti hala kargolanmadı. Geciktik özür dileriz hazırlanıyor seklinde bir ibare.
Defaten...
Hepsiburada.com üzerinden Nur Parfümeri Kozmetik'ten Caldion parfüm aldım. Ürün parfüm ve deodorant seti olarak satılıyor. Ürün açıklamasında 2 adet p...
Hepsiburada dan, satıcısınında Hepsiburada olduğu siteden eşime hediye olarak 398220253 sipariş numarası ile Hummel marka 36 numara ayakkabıyı kampany...
Hepsiburada'dan çorap aldık. İndirimli diye parasını verdik. Üstüne üstlük 2 haftadan fazla da çorabın gelmesini bekledik daha sonrasında eksik ürün g...
Merhabalar. Ben 21 kasımda Hepsiburada'dan bir ayakkabı aldım. Fakat 25 kasımda ürün iptal edildi, yanlış fiyat girildiğinden. Ben kaç gündür Hepsiburada'dan müşteri temsilcisinden, firmanın, vergi numarası, mersis numarası, iletişim bilgilerini, ve faturamı istediğim halde geri dönüş sağlanmıyor, hem Hepsiburada'dan hem de firmadan şikayetçiyim. Sipariş numarası: 706 580 464 Şimdiden teşekkür ederim.
Merhabalar 706 580 464 numaralı siparişim fiyat yanlışlığından dolayı iptal edildi. Erzincan Outdoor ve spor giyim, ürünü aldığım firmanın, vergi numarası, mersis numarası, iletişim bilgilerini ve faturamı maalesef vermemekteler. Müşteri temsilcisi beni aradı hukuk departmanımız buna izin vermiyor dedi. Konu hakkında şikayetçiyim.