Hepsiburada Ürünüm Teslim Edilmedi Oluşturduğum Taleplere Yanıt Alamadım

09 Haziran

24 Mayıs 2023'de Hepsiburada üzerinden 672 851 096 sipariş numarası ile bir beyaz eşya aldım.

Horoz Lojistik firmasında ürünün kargoya verilmesi hızlı olmasına rağmen 28 Mayıs'tan bu yana Konya Şubesinde takılı kaldı gelmesi gereken yer 2 saat uzaklıkta 6 Haziran tahmini teslimat tarihi olmasına rağmen henüz elime ulaşmamıştır.

Konu ile ilgili üç kez Horoz Lojistik ® aradım talep oluşturdum Herhangi bir geri dönüş olmadı aynı şekilde Hepsiburada'yı aramama rağmen oradan da bir dönüş alamadım. Toplamda beş şikayet kaydı oluşturdum.

Hepsiburada satıcı olmasına rağmen hiç ilgili değil gönderimi yapılmayan ürünlerin arkasında durmuyor ürünü acil ihtiyacımız olduğu için sipariş veriyoruz. Sipariş ettiğim ürünün hızlı bir şekilde ulaştırılmasını talep ediyorum.

17 Haziran 11:15

25 Mayıs 2023 tarihinde Hepsiburada üzerinden beyaz eşya sipariş ettim Horoz Lojistik tarafından teslimatı yapılmak üzere kargoya verilen ürün 28 Mayıs'tan 10 Haziran'a kadar Konya Şube de takılı kaldı teslimatı yapılmadı daha sonrası teslimata çıkarılan ürün merkeze uzak olduğu gerekçesiyle teslimatı yapılmayarak geri Konya şubesine gönderildi sipariş oluştururken özellikle adrese teslim edilip edilmediğini bahçeye sipariş verdiğimizi ifade etmiştim bu süreçte Horoz Lojistik Hepsiburada müşteri hizmetleri ile sürekli iletişimde olmama rağmen ve sürekli bana ürünün teslim edileceğini söylemelerine rağmen ürün teslim edilmedi. 6 Haziran'da teslimatı yapılacak ürün görüşmeler sonunda 16 Haziran'da teslimatı yapılacak şekilde çözüm bulundu ancak ürün şu an Konya Şubesi nde Hepsiburada Genel müdürlüğünden iletişime geçen hanımefendi tekrar konu ile ilgili dönüş yapacağını söylemesine rağmen dönüş yapmadı ürün şu anda yok yaklaşık üç haftadır mağdur durumdayız yapılan görüşmeleri hiçbir yere ulaşmaması çözüm odaklı yaklaşımın uygulamada yetersiz kalması üzücü. Muhataplar sorunla ilgili sıkıntıyı sürekli birbirini atıyorlar Hepsiburada üzerinden ve Horoz Lojistik Taşıyıcı firma olduğu herhangi bir mağazadan ürün almak çok riskli.

10 Haziran 16:28

Hepsiburada üzerinden 24mayıs 2023 tarihinde yapmış olduğum 672 851 096 numaralı siparişim Horoz Lojistik Konya şubesinde 28mayıs 2023 ten bugüne kadar 13 gün dağıtıma çıkarılmadı 10 haziranda dağıtıma çıkarılan ürün merkeze bağlı mahalleye dağıtımı olmadığı gerekçesiyle Ereğli'den almamız istenerek teslim edilmedi. Özellikle horoz lojistiği ve Hepsiburada'yı arayıp bahçe için ürün sipariş ettiğimi merkeze uzak olduğunu ifade ettim herhangi bir sorun olmayacağını adrese kadar teslim edildiğini ifade ettiler. Ürünü alabilecek bir aracım olmadığı için ürün geri gidecek kur farkı nedeniyle her şey artmış durumda toplamda siparişten bugüne 17gündür bekliyorum maddi manevi zarara girdim sürekli iletişimde kalarak zorla ürün getirmeye çalıştım bu süreçte çok zaman kaybettim bu mağduriyetim ile ilgili gerekli yerlerde işlem yapmaya devam edeceğim. Bir sürü talep ve görüşme aldatmaca ile sonuçlandı Hepsiburada dan beyaz eşya almak pişmanlık oldu benim için üzgünüm

Hepsiburada Logo
09 Haziran 19:35
Hepsiburada Logo
10 Haziran 10:46

1 hafta önce

4 Eylül Pazartesi günü Hepsiburada üzerinden, Atahanlar isimli bir satıcıdan ''Samsung Galaxy Watch 5'' isimli bir akıllı saat satın aldım. 6 Eylül Çarşamba gibi ise kargoma elime ulaştı, kargonun paketini açtığımda ise ürün üzerinde bazı hasarlar gördüm ve kutunun arka üst tarafındaki etiketin yırt...

Hepsiburada Bugün Kargo Sorunu

4 hafta önce

Hepsiburada Honor telefon sipariş ettim sipariş numarası 920 927 518 3 saat içinde sipariş verirseniz bugün kargoda yazıyordu. Siparişi verdim. 12 Eylül de teslim edilecek yazıyor telefona ihtiyacım olduğu için sipariş geçtim kimse yardımcı olmuyor. Şimdi 3 hafta beklememiz gerekiyor. Bu durumun düz...

24 Ağustos

21 Ağustos Perşembe günü saat 13:49'da Hepsiburada firması üzerinden satış yapan 'Cihaz Sepeti' adli satıcıdan 'Samsung Galaxy A73 5G 128 GB (Samsung Türkiye Garantili) - Koyu Gri' telefonunu satın aldım. Bu satıcıyı tercih etmemin sebebi aynı gün içerisinde kargoya verecek olmasından dolayıydı, hız...

Hepsiburada Kulaklık İçi Kırıldı Şarj Sensörü

21 Ağustos

Ürünümü alalı 1 aydan fazla oldu ama ürünümün kulaklık içindeki şarj etme sensörü kırıldı. Bunun nasıl yaptıracağım ile ilgili yardım eder misiniz? Kargom hızlı geldi. Sesi güzel, 3 saatten fazla gidiyor. Oyuncu kulaklığı zaten ses çok hızlı geliyor ama sorun bu işte.

17 Ağustos
"Müşteri hizmetleri sorumlusu Sonay Hanım'ın sonsuz desteği için teşekkür ederim sorunumu büyük bir özveri ile çözdüm ve mağduriyetimi"

0 Yorum

Hepsiburada Şikayetvar üye markasıdır